sme opekali jeden vecer vonku a mna bola totalna ziima bolo asi pol jednej rano a jeden chalan ma objal a zohrieval a ma isiel na bycikli odviest domov a sme zastavili este pri sale a sme sli na schody a sme tam robili dost take veci ..mi daval ruku pod t
No ako dalej? Akoze chalan nejavi zaujem o tvoju psychicku osobu ale len ta fyzicky uspokojuje, tak o co mu asi ide? Myslis si ze budete spolu 4 roky chodit a potom budete mat deti a velkeho zlateho retrivera?
ach ten rozum...to máš ako fakt 15?..tak čo no..je to tvoja vec..ale chlapcovi ide iba o jedno..a ver mi, že ak to spravíš to budeš ľutovať...poznám dosť takých ľudí..ale je to tvoja vec...
@Zalubena14 bud skocte do vztahu alebo serte na to.... jedno ci druhe... urcite nie taketo hovadiny... nemaju zmysel.. pokracovanie moze znamenat znicenie reputacie a vztah nic nepokazi podla mna ale inak vasa vec ak vam to takto vyhovuje...sa ku*vit ci ako to nazvat nech sa paci
jemu ide len o sex.....uvidis onedlho budes pocut ze to urobil s druhou....alebo ze mu jedna dala kvoli tomu kopacky lebo nebola hlupa aby sa dala obalamutit.... nebud aj ty hlupa ale ukaz mu ze nesi len dajaka husicka a ked on povie hop tak vyskocis....ee takto to uz nefunguje
aj ja si myslim,ze by si sa nanho mala vysrat!ide mu len o jedno,neide mu vobec o teba,nechce s tebou nic mat,len sa chce s tebou iba pohrat...ved vies,ze ako sa hovori,ze:ojebat,pojebat a odjebat...to je presna ukazka...mas predsa neaku uctu a nenechas sa snad vyuzivat...snad si najdes chlapca,ktory ta bude mat skutocne rad!stopni teraz tuto aferku a budes mat hned lepsi pocit...vsetko je na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ako povedal by som ze je to FAKE ale tak nebudme novodobobirdzovsky zase ...
ale ak ocakavas, ze budete mat uzasny vztah, budete zalubeni atd... tak v tom pripade sa treba zobudit a zabudnut...
Alebo sa potrebuješ silou mocou zbaviť panenstva, lebo je to už tvojom veku OUT a myslíš, že sa naskytla príležitosť..?
Ale no tak. Zamysli sa nad sebou
Btw, výraz "vypalcovať" je maximálne nechutný
Včuľ vážnejšie:
pred časom by som sa dala nahovoriť na také neprístojnosti, ale teraz by som určite urobila radikálne STOP a chlapec by mal po ptákách.
My už patríme do starého železa. Ja ani tak nie, ale ty... sa divím, že ešte nepráchnivieš za počítačom
len som si chcel uzit