Achooojte dievčatá (možno aj chlapci ) potrebovala by som nejaké tie "rady do života" čo sa týka akrylových nechtov... Mne ich robila kamoška ale chcela by som si ich doma robiť sama, pomaly ale isto mi z netu chodia tie všelijaké vecičky na to potreb
ja som si raz chcela dať spraviť gélové nechty ale na internete som našla oveľa lepšiu ponuku - japonská manikúra - je super a veľmi odporúčam nie sú to žiadne umelé nechty - na prirodzené nechty sa nanesie pasta a tú spevní nechty a dá im krásny lesk a francúzska manikúra na nich vyzerá krááásne
podla mna je to dobra alternativa pre tie, kt. priroda neobdarila uzasnymi, dokonalymi a kvalitnymi nechtami ... radsej umele/akrylove/gelove ako poskodene, neosetrene, okusane ... Do gelovych sa vyzna moja mama.. som jej pokusny kralik ...
ja som nemohla mať nechty dlhšie ako bolo bruško prsta lebo sa mi hneď štiepili alebo rovno zlomili, a keď som bola na tej japonskej manikúre, tak mi povedala, že sa mi nechty spevnia a aj rýchlejšie rastú a mala pravdu bola som na nej dvakrát a teraz mám úplne zdravé nechty a aj dlhé
ja mám našťastie svoje výbornej kvality,ale keby som nemala,uvažujem o gélových...
ale nie príliš dlhé,to znesiem len svoje prirodzené také dlhé...
kamarátka robí gélové a ide jej to super a už musí aj zákazníčky odmietať,lebo to nestíha...
ahojte vsetky nechtarky... akrylove nechty uz robim nejake dva mesiace,vzdy sa vydaria,su pekne,nerobia sa bubliny,drzia a hlavne zakaznicky su spokojune. lenze zda sa mi,ze moj akryl mi nehorazne rychlo strvdne a nestiham ho ani pekne do hladka vymodelovat,potom uz len brusim a brusim. tiez moj monomer sa nehorazne rychlo vyparuje. poradte,mam zle znacky? existuju vyrobky na zaklade tvrdnutia a vyprchanosti? mam si kupit iny akryl a monomer? fakt neviem v com je chyba.
ajojte mozem sa opytat, ze ked si dam akrylové nechty mozem ich aj normalne lakovat? nepotreujem na to specialne laky? poradte prosim..a kolko vydrzia? lebo som uvazovaa nad gelovymi ale som sa docitala ze odpadavaju...tk mi prosim poradte...dik...
CO sa tyka cici188 neboj sa akylove nechty mozes odlkovat kedy chces..ale pozor s bezacetonovym odlakovacom pretoze aceton skodi akrylovym nechtom.. ale ked mas bezacetonovy mozes kedy chces odlakovať a nechty znova nalakovať...
ninasantel Nechty robim uz asi rok ale do teraz neviem co je monomer ... ja mam liquid a akrylovy prasok a primer ale monomer neviem co je... profesionalne vyrobky su fajn , a na nete treba zvlast davat pozor na cinu a zle vyrobky mala som tu cest...
caute. chcela som sa len spytat, ako ma vlastne vyzerat ten liquid na akryl. jeden som si kupila, ale zda sa mi dost husty, taky soplavy..... Je to v poraidku? dal by sa popripade s niecim zriedit ? ak niekto viete, poradte.diky moc
ahojte,potrebovala by som poradit ohladne akrylovych nechtov,chcela by som si ich dat urobit,ale neviem,kde v ziline robia dobre nechty a nie velmi drahe.ma s tym niekto skusenost,diky moc
ahojte rozhodla som sa, ze by som si zacala robit akrylove nechty doma, len neviem aka sada by bola pre mna ako pre zaciatocnicku najlepsia nasla som vela sad na internete, len potrebujem trosku poraditm, aby som nekupila nieco zle dakujem za pomoooc
Ahojte, chcela by som sa spýtať, niekoho skúseného, kto robí už dlhšie s akrylovými nechtami. Ako zbrusujete starý akryl pri dopĺňaní nových nechtov? Pretože keď som si s brúskou zbrusovala ten starý akryl, išlo to veľmi pomaly a tuším že obidve ruky som robila dokopy 3 hodiny. Prosiiiiiiim poraďte mi niečo.. som zúfala
Ahojte! ponukam modelaz akrylovych nechtov sa super cenu 15€+zdobenie.S nechtamy pracujem uz asi rok.Robim to doma takze ak budete mat zaujem prijimam objednavky na e-mailovej adrese radoslava.migova@zoznam.sk
Ahojte! ponukam modelaz akrylovych nechtov sa super cenu 15€+zdobenie.S nechtamy pracujem uz asi rok.Robim to doma takze ak budete mat zaujem prijimam objednavky na e-mailovej adrese radoslava.migova@zoznam.sk iba kosice!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
umelé sú nechutné... aj podľa chalanov
aké su vlastne akrilové??=/
@didi5 - japonská manikúra je skvelá vec aspoň čo som počula ale teraz fičím na akryle možno neskôr ak ma to omrzí... moje nechty mi ešte nedorástli
ja som nemohla mať nechty dlhšie ako bolo bruško prsta lebo sa mi hneď štiepili alebo rovno zlomili, a keď som bola na tej japonskej manikúre, tak mi povedala, že sa mi nechty spevnia a aj rýchlejšie rastú a mala pravdu bola som na nej dvakrát a teraz mám úplne zdravé nechty a aj dlhé
ale nie príliš dlhé,to znesiem len svoje prirodzené také dlhé...
kamarátka robí gélové a ide jej to super a už musí aj zákazníčky odmietať,lebo to nestíha...
ninasantel Nechty robim uz asi rok ale do teraz neviem co je monomer ... ja mam liquid a akrylovy prasok a primer ale monomer neviem co je... profesionalne vyrobky su fajn , a na nete treba zvlast davat pozor na cinu a zle vyrobky mala som tu cest...
ak by si nieco chcela napis...