je to pomerne rôznorodé. včera sme celý deň strávili nákupom vecí pre izbové rastliny a vecí na záhradu a následným presádzaním izbových rastlín.. dnes sme upratovali, varili, drahý išiel do skušobne, ja idem na jógu. budúci víkend budeme dávať dokopy záhradku, sadiť jahodníky, bylinky, asi dáme von aj gril a posedenie ten ďalší víkend by sme chceli grilovať, ideme na kolaudačku ku kamarátovi.. minulý víkend sme boli u mojich rodičov v Bratislave, posedeli sme s rodinou, boli sme pozrieť mojich kamarátov v ich bare, boli sme zbierať medvedí cesnak a potom sme z neho robili zásoby pesta. ten predchádzajúci víkend sme cestovali zo Singapuru so Prahy takže celý víkend v lietadle.. asi sa dá vo všeobecnosti povedať, že víkendy trávime socializáciou, aktívnym relaxom, aktivitami okolo domácnosti, cestovaním, túrami a prechádzkami v prírode
posledné mesiace skoro všetky moje víkendy zaberá prerábka a zariaďovanie môjho bytu (robím to už asi sto rokov), takže vôbec nič iné nestíham, hoci by som chcela..
ale inak máme s frajerom asi milión plánov, čo všetko budeme robiť cez víkendy, keď konečne budem mať čas! tak dúfam, že už čoskoro!
Snažím sa, nielen cez víkend, mať taký balans, že pravidelný šport, nejaká kultúra, stretnutia s priateľmi. Aj doma upratať, niečo opekniť a vylepšiť, aj iba tak hniť v pohovke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale inak máme s frajerom asi milión plánov, čo všetko budeme robiť cez víkendy, keď konečne budem mať čas! tak dúfam, že už čoskoro!