Blíži sa škola a s tým aj telesná výchova. Telesná výchova ma na tejto škole nebaví, a ak by som bol oslobodený, zlepšilo by mi to aj priemer. Ten potrebujem v tomto ročníku čo najlepší. Preto sa chystám ísť na začiatku školského roka k lekárke a niečo si
@3 Obľúbiť si telesnú by bolo najlepšie, lenže nemáme moc ideálneho učiteľa. Je to jeden z tých, ktorý ťa nechajú bezdôvodne prepadnúť... Takže je ťažké si tento predmet obľúbiť.
Pohybu si myslím, že mám aj bez telesnej dosť (BMX, posilka, Krav Maga, ...)
neviem, čo by si si mal vymýšľať, buď si tú telesnú obľúb, ako to bolo už spomenuté, alebo to lekárke povedz rovno na rovinu, že nemáš rád ten predmet...
nic si nevymyslaj....pridu z toho len komplikacie ...urcite ta posle na vysetrenia...porozpravaj sa s nou... normalne jej povedz svoje dovody a urcite ti ho da.. neni to problem..o tom viem svoje.
Ja si tiež musím rýchlo zohnať oslobodenie, lebo celá tá zasraná telesná, to je úplne choré, aby sme s chalanmi hrali futbal a ešte boli za to známkovaní, že nás totálne dokopú. No NIKDY! A to choré známkovanie, keď mi to proste nejde a navyše to nenávidím, tak čo ja za to môžem?! Hentaké výchovy by vôbec nemali byť v škole povinné a už vôbec nie na strednej.
@krutafunebracka súhlasím.. akurát podľa mňa ten predmet môže byť, ale som rada, že ho máme delený chalani/baby... a že máme super profesorku.. lebo ten pohyb neuškodí, ale radšej budem hodinu sedieť v posilke na bicykli, ako robiť všetky tie veci, čo robiť máme a z ktorých mám panický strach a nejdú mi (ako sorry, ale kotrmelec na tej prerastenej koze zvanej kôň robiť NEBUDEM) ...
@nenay No to hej a ja kotrmelce odmietam robiť, raz som si kvôli tomu takmer zlomila väzy a to bol len obyčajný a ten šialenec nás ešte nútil robiť nejaké z rozbehu a s VÝSKOKOM a spolužiačka zletela priamo na hlavu a tiež si takmer zlomila väzy.
čo sa s tým zaoberaš že čo predstierať jednoducho igelitočka a ide sa k lekarke nieje o čom ja to takto riešim a našťastie posledný rok. Inak musel tu niekto ist kôli oslobodeniu k lekarke už v júni pre potvrdenie alebo to len naš riaditeľ je h_ _ p?
skus sa hrat na postihnuteho ani do skoly nebudes musiet chodit
vazne nechapem vas.ja mam problem s nohou nemozem sportovat. a nevies ako by som rad. presne to co je spominane @1 ) ale vy sa len snazite vyhnut akemukolvek telesnemu pohybu. bud rad ze mozes cvicit, neskodi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pre telo je pohyb potrebný.
Pohybu si myslím, že mám aj bez telesnej dosť (BMX, posilka, Krav Maga, ...)
@4 Prečo by som mal byť pošuk?
besnotu aspon by sranda bola
@8 Vdaka, konečne nejaká normalma odpoved
Ako dôvod sa môže napríklad uviesť bolesť chrbtice a podobne ,
lebo na nesej skole sa bud chodi plavat (zaco si samozrejme platime) ale sa chodi na prechadzky .. mozem okaslat, ani ma nehne
vazne nechapem vas.ja mam problem s nohou nemozem sportovat. a nevies ako by som rad. presne to co je spominane @1 ) ale vy sa len snazite vyhnut akemukolvek telesnemu pohybu. bud rad ze mozes cvicit, neskodi to