Milujem dobrú mliečnu čokoládu,lieskovcovú(lieskovce musia byť celé,nie tie divné drtené,čo ostávajú medzi zubami ataktiež milujem karamelovú a bielu čokoládu,hoc biela nieje čokoláda)...a nemám rád horkú a žiadnu podivnú cukrovú hnusnú hmotu,nazvanú čokoláda...a tiež nemusím tie 4547897%-né čokolády,čo chutia ako antuka...
Neznášam Poľskú a Arabskú čokoládu. Tiež nemám rada ovocné, karamelové, chilli, nugátové a neviem ešte aké. Oriešky tam tiež moc nemusím, ale keď už, tak nedrvené, ale pekne v celku. Neznášam, keď je čokoláda moc tvrdá, že sa nedá rozhrýzť, ale ani roztopenú nemusím. Keď už, tak horkú, aspoň 70%, menej nie. Najlepšie, ak je z Belgicka, alebo Švajčiarska a je z kvalitného kakaa. Nepredpraženého.
Mätová ♥♥♥ To je najdokonalejšia vec na svete. A potom som ešte jedla takú, ono to vnútri malo takové guľôčky, niečo ako cereálie alebo čo, ale nie také polystyrénové hnusné, aj tá bola neskutočne skvelá.
mne chutí len milka... skoro všetky milky okrem orieškovej a ešte mandlová hen od figaro, ako sa volá joj (aj keď mám po nej opuchnutú celú hubu vďaka alergickej reakcii na mandle a nechutia všetky ostatné
Nemam rad matovu, karamelovu, chilli, smotanovu a jahodovu a jej podobne umeliny. Tiez nemam rad ak je cokolada prehnane sladka . . . privela cukru a nizky obsah kakaa.
Ked uz sa bavime o cokolade . . . extra kvalitna cokolada (horka s obsahom kakaaa od 85% hore) sa pohybuje v cenach okolo 50-75eur za 50g. Vacsine by sanka padla ak by nieco take vlozili do ust
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a zboznovala som milku s chilli, ale to uz je davno, co neni na trhu...
a nechutia mi tie kakaove hmoty s rastlinnym tukom, co sa tvaria, ze su cokolady...
a nechutí mi pokazenááááááá
ale nie žartujem
Nie som vyberavá
potom obyčajná mliečna, karamelová a horku mám rada len takú , keď si ju ja položim na kozub a ona sa tak pekne rozpustí, inak tiež barz ju nemusím
a neznášam tie poľské hnusné čokolády, potom nemám rada mliečnu študentskú pečať a bielu čokoládu
Neznášam jahodovú, horkú a tú lacnú poľskú,čo chutí ako prežuté ponožky...
a najradšej mám orieškovú s malými orieškami.
A potom ešte taká jedna od milky kde je dnuka taká divná vec a také veci (Rofl) - to ste určite pochopili ktorú myslím
a neznášam poľskú čokoládu (blee)
Nemám rada.. mhm.. karamel, nie veľmi oriešky,..
a nemam rada...ani neviem...horku?...ale aj tu mam rada, ani neviem....asi dake ovocne...
Tohto som si nakúpil kopec na intrák po 0,79
A tohto po 0,59 ...
A úplne sa z toho teším, najlepšie čokolády na svete
Fíha! Minúť toľko peňazí na niečo, čo nie je nevyhnutné, nie je príliš tunidlovské, alebo?
Zdá sa ti, že by som míňal peniaze len na vodu, nutričnú energiu v ľubovoľnej forme a deku na zahalenie sa pred zimou?
Nepríliš tunidlovské by bolo prostriedky nemíňať efektívne
Ked uz sa bavime o cokolade . . . extra kvalitna cokolada (horka s obsahom kakaaa od 85% hore) sa pohybuje v cenach okolo 50-75eur za 50g. Vacsine by sanka padla ak by nieco take vlozili do ust
Skoro padla sanka mne.
--
Amedeo Porcelana