diétu som nikdy nedržala... Ale raz mi jeden chlapec vyšplechol celú pravdu, ktorou som sa nechcela nikdy zaoberať do tváre a to ma znechutilo natoľko, že som asi 3 týždne "jedla" len jeden banánový milkshake za deň...
dietovat v zmysle cely den nic nejest, pripadne jest len daco alebo napr. mliecna dieta a pod. by som ti urcite neodporucala...schudnes vela a rychlo, ale ked zacnes normalne jest, priberies naspat + nejake tie kila nazvys, takze...
...radsej by som ti poradila takto: jedz 4 az 5 krat denne, mensie porcie, vyluc sladkosti, vyprazane obmedzi, taktiez aj mastne a tucne jedla, namiesto bieleho peciva a chleba jedavaj celozrnne pecivo/chlieb, sladke mozes nahradit ovocim prip. susenym ovocim (ale s tym susenym to netreba prehanat - obsahuje dost cukru), denne vypi 3-4 litre cistej vody pripadne mozes aj nesladeny caj, ziadne sladene vody a vraj ani kava sa neoporuca, taktiez sa vyvaruj alkoholu a samozrejme sa musis viac hybat...staci kazdy druhy den pripadne aspon 3x do tyzdna
nejake taketo pravidla som dodrziavala aj ja a schudla som 8 kg asi za 3 mesiace...takze urcite necakaj zazraky...10 kg za mesiac je fakt vela...ak mas uvedene spravne udaje v profile, tak nechapem naco chces chudnut a uz vobec nie, ze preco 10 kg?
Ja momentalne drzim dietu ale moc mi to nejde... drzim ddietu ale asi troskku iny styl ako vy, teda asi hlavne holky... ja mam dietu ze toho musim zrat co najviac a hlavne megaproteinove jedla... obcas byva tazke si spomenut ze aj jest treba...
ked ma 15 nemoze dietovat??? OMG.... skuste trosku liberalizovat svoje myslenie... ked chce byt krajsia je to jej vec... a @corvuscorax pokial je baculka tak by mala drzat dietu urcite... vies... mozno ty mas dake idealisticke predstavy o tom ze na vzhlade nezalezi ale ja viem ako sa pozerame na tucne zenske a nieje to pekne... vzhlad je mrte ze dvolezitejsi ako to co ma v hlave a podobne pretoze bez vzhladi sa nikam nedostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale teda.. nenic si zdravie.. preco tak vela za tak kratko?
Toto mi príde strašne vtipné. Ale tak je to pochopiteľné, lebo nie je dobré jesť jednu obrovskú porciu za deň.
A desať kilo za mesiac neschudneš, bud realistka.
žiadne hranolky a kopec sladkostí, tak isto menej soliť pomáha a treba veľa piť vodu , nie sladké malinovky
alebo ja neviem delená strava je podľa mňa dobrá keď budeš jesť menšie dávky a častejšie + nejaké to cvičenie tak to pôjde pekne dole
Takže nenapíšem žiadnu.
...radsej by som ti poradila takto: jedz 4 az 5 krat denne, mensie porcie, vyluc sladkosti, vyprazane obmedzi, taktiez aj mastne a tucne jedla, namiesto bieleho peciva a chleba jedavaj celozrnne pecivo/chlieb, sladke mozes nahradit ovocim prip. susenym ovocim (ale s tym susenym to netreba prehanat - obsahuje dost cukru), denne vypi 3-4 litre cistej vody pripadne mozes aj nesladeny caj, ziadne sladene vody a vraj ani kava sa neoporuca, taktiez sa vyvaruj alkoholu a samozrejme sa musis viac hybat...staci kazdy druhy den pripadne aspon 3x do tyzdna
nejake taketo pravidla som dodrziavala aj ja a schudla som 8 kg asi za 3 mesiace...takze urcite necakaj zazraky...10 kg za mesiac je fakt vela...ak mas uvedene spravne udaje v profile, tak nechapem naco chces chudnut a uz vobec nie, ze preco 10 kg?
všetko je to iba o tom ako sa tu spomínalo @28 aby si obmedzila nejaké nezdravé jedlo.A všetko je to hlavne o pohybe.
skoda ze tu nemas nejake detajlensie foto... by som sa rad pozrel na kolko to bolo na skodu