toto sa ma taz opytal kamos a odvtedy mi to vrta v hlave...lebo ako ludia by mali zfialoviet ale smolko ked je modry co zrobi so sebow...ja som tipla ze bude zlty co si myslite vy???
no ono velmi zalezi ci je ten smolko chory, alebo ci nahodou neumiera, popripade ci hoskrtim vtedy ked vidi, ze ho caka horuci kupel, alebo vtedy ked vie, ze mi o chvilu utecie..
a nie nemyslite si ze su smolkovia ako chameleon..
ale spomente si na tie antirasisticke letaky, kde sa cernoch rozprava s bielym o tom kto je farebny..
tak a teraz si miesto cernocha dosadte smolka.. a pridajte otazku o farbe pri skrteni
smolka neuskrtis... jediny kto sa kedy pustil do smolkov bol Gargamel a to bol mocny mag (i ked dost gramblavy) v kazdom pripade smolkovia ovladaju kuzla nesmiernej moci takze skor ako len stihnete pomysliet na uskrtenie smolka, proste vas odkuzlia niekam do stredu ticheho oceanu.. v tom lepsom pripade...
ta podla mna sa mu farba pleti nezmeni len oci bude mat trosku vyspulene a bude sa chciet nadychnut vlastne ako vies ze sa nahodou nedusi prave teraz? ! ved on je stale modry :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a nie nemyslite si ze su smolkovia ako chameleon..
ale spomente si na tie antirasisticke letaky, kde sa cernoch rozprava s bielym o tom kto je farebny..
tak a teraz si miesto cernocha dosadte smolka.. a pridajte otazku o farbe pri skrteni
a ked zmiesas modru z fialovou,vznikne modrofialova.
To aj topánky mu zmenia farbu pri škrtení?
Takže čierny vravíš?
...... Podľa mňa nebude tuhý ...