@imosk Ovládače skús zmeniť Alebo možno si stiahol nejakú zlú verziu. Alebo možno len na Windowse 7 to robí kraviny. Predsa len je to kúsok stará (ale kvalitná) hra.
Ale navrhoval by som zmeniť ovladače na staršie. Teda, ak to chceš rozchodiť
@imosk Nejspíš ne. S directx som nikdy nemal problém pri hrách. Ale bacha, to je moja skúsenosť, neviem ako u teba. A preinštalovať ovládače grafickej karty sa báť nemusíš, len možno nové hry ti budú trochu blbnúť, alebo pôjdu lepšie
@jimmycrow na to sa musim pripraviť, na taky silny zažitok pre mňa bol obrovsky zažitok keď som prvykrat hral live poker po niekoľkych rokoch iba onlinepokru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ja by som chcel RPG zo stredoveku Poprípade z iného sveta ako Morrowind alebo Oblivion
Tak potom človeče
Čo s tým ?
Ale navrhoval by som zmeniť ovladače na staršie. Teda, ak to chceš rozchodiť
keď nainštaluje sedmičku (direct nezruší sa mi directX 9 ? a nebudú potom hry na directX 9 blbnúť ?
@daddy inak aj to
@jimmycrow Oblivion to ano!
inač Solitaire by tiež nebolo zle naživo s normalnymi kartami... ešte som neskušal
a tiež bioshock, ale proste, neviem to by som psychicky neustála a o Fallout3 ani nehovorím, to by bol masaker
Half-life-ovky