dajte svoje,ake sa vam pacia,kludne napiste,inak ja moc hry nehram len ma bavilo teken 5,6 je uz nie je na Playstation2 ale na 3,ale vraj je dobra a uz len hrajem The sims 3 a vraj je to najoblubenejsia hra vobec...
*ignoruje anketové možnosti* DA, ME, Warcraft 3, Sacred, Fallout, Assassin´s Creed a tak podobne. Už nehrávam NFS, zvyšovalo mi to agresivitu do neskutočnej miery A ešte oldskúlového Dooma, a Jazz Jackrabit a Caesar III. A Robot Unicorn Attack. Ale ten heavy metalový už nie je to pravé.
Téma je náhodou dobrá... len nahovno možnosti. Dobrých hier je poviem to neslušne - POKOKOT!!! a každá ja dobrá pre niečo iné.
Tak napríklad ja milujem Warcraft 3, pre Editor, vďaka ktorému sa hráva táto hra ešte 8 rokov po jej vydaní, čím sa veľa hier pochváliť nemôže, a stratégií už tôbož nie. Tak isto mám rád hru Half Life 2, pretože jej SOURCE engine dal a stále dáva život modifikáciál, hlavne multiplayerovým, a to setsakra dobrým... Tak isto milujem Worms, GTA, diablovky atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
..kvak..
Jednoznačne NHL 2009
» dagobah.net/flash/Wolf_Ques...
kratke video
..kvak..
..kvak..
Aj ja chcem
ja poznám len 2,3
Tak napríklad ja milujem Warcraft 3, pre Editor, vďaka ktorému sa hráva táto hra ešte 8 rokov po jej vydaní, čím sa veľa hier pochváliť nemôže, a stratégií už tôbož nie. Tak isto mám rád hru Half Life 2, pretože jej SOURCE engine dal a stále dáva život modifikáciál, hlavne multiplayerovým, a to setsakra dobrým... Tak isto milujem Worms, GTA, diablovky atď...