ja som verny klasike ako Warcraft 3 The Frozen Throne a Counter Strike 1.6...este som zacal hravat Knights and Merchants a Seven Kingdoms 2 ...rozmyslam este ze mozno zase skusim hravat Half Life 2 ale skor nie ako ano
Assassin's Creed bol suprový ale pred týždňom som dohral českú verziu a štve ma trošku že tam bol nedokončený príbeh ... a GTA 4 čo by som zato dal keby si to môžem zajhrať... škoda že to je len na konzoly ale aj tak už mám starší pc
Musia lebo povodne sa ta hjra da uroobit aj na starsie grafy s takou istou kvalitou ale inak by keby nevivijaly hry na nove karty ziadnu nepredali to je bussines
18. ja mam intel pentium 4 2,0Ghz, ram 786MB a grafiku nvidia geforce 6600 250MB, OS windows XP...islo by mi to aspon na najnizsich detailoch lebo podla poziadaviek asi nie co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale inak nehravam asi nic, hral som nedavno Caesar 4, ale nemam na to cas
Systémy: Windows XP / Vista
Procesor: Dual core procesor 2,6 GHz Intel Pentium D alebo AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2,2 GHz alebo AMD Athlon 64 X2 4400+ alebo lepší)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video karta: 256 MB DirectX 10.0 alebo DirectX 9.0 so Shader Model 3.0 alebo lepšia
Zvuková karta: DirectX 9.0 alebo 10.0 (5.1 sound card doporučená)
DirectX Version: DirectX 10.0 knižnice (pripojené na disku)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
HDD miesto: 8 GB
Periférie: klávesnica, myš, ovládač (Xbox 360 ovládač doporučený)
Podporované grafické karty:
ATI RADEON X1600 (PCIe) / 1650 (PCIe)-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6800* / 7 / 8 / 9 series
myslim ze to s tymi hrami a poziadavkami na ne uz prehanaju
ale uz welmi nemam cas hrat
13. mne to islo na Very High a vsetko max, zapnute a tak... hral som to na pocitaci mojho brata, ktory ho ma na 3Dsmax
K teme: obcas Dotu na Warcrafte 3, rozmyslam, ze by som obnovil svoju D2 karieru.