@psychomanson keby som si mala vypočuť takú hudbu ked sa cítim pod psa, tak ma to asi zabije! :o ale fakt! neskutočne smutná, morbídna, melancholická, depresívna.... atď. To mi v takej nálade určite nepomôže....
čo takto vypočuť si niečo povzbudivé? Niečo, čo ti vylepší náladu?
@flyleafing ....to Austere sa mi pááči veľmi veľmi ..ďakujem
@kolini ..no, nech ti to vydrží teda čo najdlhšiee...ja tiež niesom nejakým zástancom depresiíí ..ale ked sa nieco serie...tak kompletne všetko..a po istom čase ..sa to už nedá zvládať s úsmevom...a dík za pesnicku
@e12 ....no, hej...je dosť melancholická ..ale zas, obrovsky ukludňujúca, mne práveže pomáha skôr takáto hudba ..
Keď mám na p... náladu, tak si vypočujem nejaké depresívne sračky..potom sa spamätám a začnem počúvať niečo veselé Amy Winehouse, Lady Gaga, Guns N´ Roses, Zóna A...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
or
Toto alebo napr.:
Aloha From Hell - Walk Away
Bon Jovi- Bed of roses
Jaromir Nohavica - Mam jizvu na rtu
Oasis- Don't Look Back In Anger
atď
čo takto vypočuť si niečo povzbudivé? Niečo, čo ti vylepší náladu?
toto
ale ked uz, tak..
alebo tú čo mám na webke
@kolini ..no, nech ti to vydrží teda čo najdlhšiee...ja tiež niesom nejakým zástancom depresiíí ..ale ked sa nieco serie...tak kompletne všetko..a po istom čase ..sa to už nedá zvládať s úsmevom...a dík za pesnicku
@e12 ....no, hej...je dosť melancholická ..ale zas, obrovsky ukludňujúca, mne práveže pomáha skôr takáto hudba ..
a
a ked mi je uz fakt na piču tak púšťam trist
a este toto som nemohol nespomenut. ono je to aj od siedmej minuty celkom povzbudive a aspon ja z toho viem nacerpat energiu
a inak Alice in Chains alebo Evanescence.
a keď je to so mnou už fakt vážne tak si pustím Placebo