@ivca2345 pôvodne som mal punk/rock aj pop punk, ale keďže môže byť iba 10 možností, radšej som to zovšeobecnil na také väčšie skupiny, pretože ma zaujíma čo tu prevláda...
@cabicabi prevažne platí čo píšem vyššie, chcel som vedieť, aká skupina tu prevláda a keďže som v hudbe trochu hľadal a našiel som anketu s piatimi možnosťami, ktorej výpovedná hodnota je nulová založil som túto... keď sa ti nepáči, nemusel si ani klikať...
vrrr! chýba tam grunge! ten mám najradšej, potom starý punk a hlavne ten z česka, slovenska a poľska, rock n´roll hlavne tú starú klasiku, LA-ský hard rock a metal hlavne viking a folk
Hlavne kedˇ mám zapnuté rádio _FM v noci, vtedy počúvam to, čo by som si sama od seba asi nikdy nepustila a samu seba prekvapujem, ako sa mi niektoré veci celkom páčia.
Tak napríklad vo štvrtok v noci mi vôbec nevadil sk rap a piatkové noci s FMkom majú tiež svoje čaro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@cabicabi prevažne platí čo píšem vyššie, chcel som vedieť, aká skupina tu prevláda a keďže som v hudbe trochu hľadal a našiel som anketu s piatimi možnosťami, ktorej výpovedná hodnota je nulová založil som túto... keď sa ti nepáči, nemusel si ani klikať...
Ale ak mám selektovať, v mojom playliste prevládajú inštrumentálky francúzskej avatgardnej hudby, metal, vážna hudba a soundtracky.
Hlavne kedˇ mám zapnuté rádio _FM v noci, vtedy počúvam to, čo by som si sama od seba asi nikdy nepustila a samu seba prekvapujem, ako sa mi niektoré veci celkom páčia.
Tak napríklad vo štvrtok v noci mi vôbec nevadil sk rap a piatkové noci s FMkom majú tiež svoje čaro