je ich viac takých... ..a fakt sa mi nece vypisovať... ...toto sú len tak, čo som si narýchlo spomenula a náhodou si pamätám názvy ...lebo ja mám blbú pamäť na názvy piesní
a tiez vela raya charlesa, norah jones, etty james a mrte ostatnych
snazim sa nepocuvat jednu pesnicku stale dokola, lebo sa mi potom znechuti, a neni uz taka vynimocna , tak mam rozne zoznamy najroznejsich skladieb a tie potom mozem pocuvat furt
je ale pravda ze niekolkym som tak strasne podlahla ze sa nedalo prestat a to povacsine od hore vypisanych autorov
@60hunter2 jeeej,insomnium.... to som tu este nikomu nevidela... skvely vyber aj ked moja oblubena je od nich Change of heart
a momentalne pocuvam stale dookola HT-Holubica..... "biela holubica na zemi mrtva lezi, z krvavych oci vytekaju jej krvave slzy.. biela holubica ten krehky symbol mieru, v kaluzi krvi konci svoju kratku eru....."
veci od roniho size no to by bolo nadlho.. a ked mi je smutno tak Glen Hansard alebo take tie sladaky od Nedvedovcov hip-hopove balady...a taak.. hudbu pocuvam stale...a skoro vsetku...inak p=ovedane vsetku co mi netrha uskaa. pohybujem sa v rozpati - rap reagge ska drum-bááč techno ....no proste vsetko okrem metalu a punku a takychto tych veci.. ale nic proti ...jednoducho mam iny vkus..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
rytmus - polnocna picakolada
rick ross - hustlin
a inac dokola tri albumy- turbo boost,torula,a DJ spank-streetbiz 3
Stereophonics-Maybe tommorow
Oasis-Wonderwall
a tak....
Carpathian Forest - A forest
Satyricon - K.I.N.G
Discotronic - The Masterplan
Skaprašupina - Barbie
Skaprašupina - Skapatá Ryba
nárez jak hajzel
a texty v ktorých sa prihovárajú bohu
čuráci
ale nárez je to
youtube.com/watch?v=AnxDhrVN_ko
Nightwish- Sleeping Sun
Kabát- Kostlivci
Hammerfall- My Sharona
je ich viac takých... ..a fakt sa mi nece vypisovať... ...toto sú len tak, čo som si narýchlo spomenula a náhodou si pamätám názvy ...lebo ja mám blbú pamäť na názvy piesní
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Turbo Boost
Dj Spank
Lady Gaga
Daniel Landa-Krysař
Coldplay-Viva La Vida
Elektrick Mann - Všechno co je od B je dobré
Cat Stevens - If You Want To Sing Out, Sing Out
Oceanlab - on a good day
stale dokolecka
furt dokola
teraz to mám rôznorodé...
Montt Mardie - We are all the pirate bay
coldplay- od nich strasne vela
a tiez vela raya charlesa, norah jones, etty james a mrte ostatnych
snazim sa nepocuvat jednu pesnicku stale dokola, lebo sa mi potom znechuti, a neni uz taka vynimocna , tak mam rozne zoznamy najroznejsich skladieb a tie potom mozem pocuvat furt
je ale pravda ze niekolkym som tak strasne podlahla ze sa nedalo prestat a to povacsine od hore vypisanych autorov
XIII. stoleti - upir s houslemi
doro - dedication
ordo funebris - a witches song
antiworld - horror high
ale v poslednom case pocuvam stale dookola Stadium Arcadium disk 2 od Red hot chilli peppers
Peshata - Zahada Beerwitch
High Contrast - If we ever
Buraka Som Sistema - Kalemba
Bonobo - Ketto , Nightlite
Yuksek - Tonight
Filthy Dukes -This Rhythm (Fred Falke Remix)
Justice - Phantom
Slniecko - Rajciny
De-Phazz - The Mambo Craze
Sia - Buttons
Tragikomix - Tequila Pivo (soundphreakers Remix)
Front line assembly - Burried alive
Just Jack - Starz in Their Eyes
Amo & Mango Molas - Mala Nocna Salsa
Armin van Buuren - fine without you
armin van buuren - serenity
cascada - just like a pill
cascada - perfect day
Ibiza 2008 - la troya
Counting Crows - Colorblind
the verve - bittersweet symfony
Craig Armstrong - this love
Sarka Vankova - stin
moje naj a tie ocuvam furt
ZE JAK JA ZEREM TEN SOOOONG!!!!!
nightwish - "7 days to the wolves", "over the hills and far away" a within temtation - "what have you done"
teraz mi hraju dokola
avril lavigne - "who knows" a simple plan - "take my hand"
Amon Amarth - Twillight of the thunder god
Amorphis - Skyforger
Eternal Tears Of Sorrow - Midnight Bird
Septic Flesh - sunlight moonlight
Insomnium - Mortal Share
Ensiferum - Into Hiding
@naty009 , Maybe Tomorrow a Wonderwall Dva fantastické songy, na ktorých vydržím 24/7
@indifferentgirl , toto, toto už by som si mala pozrieť aj film, ale mám akýsi odpor voči stredoškolským komédiám
Step Up 2 Final dance (A)
Paramore - Hallelujah, Thats what you get
IamX - The negative sex (ale nie zeby som si touto nieco kompenzovala )
gorillaz- dare.....asi tak
a momentalne pocuvam stale dookola HT-Holubica..... "biela holubica na zemi mrtva lezi, z krvavych oci vytekaju jej krvave slzy.. biela holubica ten krehky symbol mieru, v kaluzi krvi konci svoju kratku eru....."
keane- this is the last time, everybody change
the all american reject- gives you hell
Beyoncé -If I were a boy
Lenny Kravitz -I´ll be waiting
Leona Lewis - Bleeding Love
Dj Shah feat. Inger Hansen - Don"t Wake Me Up
Norman Doray - Last Forever
tieto tri
Kanye West- Stronger
Chris Brown- Wall to Wall
Beyonce- halo
jedine...* IN LOVE *
H16-album Cisla nepustia
Bob marley- Bad boys
Pendulum- Tarantulla
veci od roniho size no to by bolo nadlho.. a ked mi je smutno tak Glen Hansard alebo take tie sladaky od Nedvedovcov hip-hopove balady...a taak.. hudbu pocuvam stale...a skoro vsetku...inak p=ovedane vsetku co mi netrha uskaa. pohybujem sa v rozpati - rap reagge ska drum-bááč techno ....no proste vsetko okrem metalu a punku a takychto tych veci.. ale nic proti ...jednoducho mam iny vkus..
Billy Talent-Fallen Leaves
August Burns Red - White Washed: