Bullet for my valentine (vlastne tu predvcerom mali byt ), Sonic syndicate...ale ne, tych uz vlastne ne, radsej The Unguided, Rise Against, Korpiklaani.
+ In Flames, Marilyn Manson, Bryan Adams, Static-X, Down, Corrosion Of Conformity, Tool , Texas Hippie Coalition!, Seether, Dir En Grey, Voivod... a to by hadam na jeden rok aj stacilo
PEARL JAM ! ! ! !! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a inac Deftones, Placebo, Radiohead, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club, Rage Against The Machine.. White Stripes uz tazko, kedze su rozpadnuti...
@26 na Metallicu sa načakáme .. v roku 1993 v BA keď boli, tak im na koncert prišlo 500 ľudí, prerobili na tom a James Hetfield povedal, že už sa nikdy na Slovensko nevráti... toľko ľudí mali asi naposledy keď hrali niekde v garáži
@rici85 500 ludi? =D nuz este sme boli poznaceni komunizmom a Metallica sa ku nam z USA dostavala velice pomaly.. nie ako na cervenom namesti, kde ani netusili, co je to za kapelu ale boli radi, ze ku nim pride nieco z USA a mali plne namestie v Moskve =D
@kolini aspon ze máš dobrý hudobný vkus. si nebol na Deftones minulý rok v Prahe? lebo ja som bol a dokonca som si chytil paličku od Abeho a koncert nie dopadol ale vyletel vysoko nad moje očakávania
Guns N Roses, Metallica, 30 STM, Nickelback, Wig Wam, Black veil Brides, The Pretty Reckless, Bon Jovi, Kid Rock, Pink a potom Metallicu Metallicu Metallicu a Metallicu
Avenged Sevenfold, Metallica, Dream Theater, LP, LB, Placebo, Three Days Grace, A day to remember, As I lay Dying, Coldplay, Muse, Foo Fighters, ...mrte mrte a ešte viac
mne by stačili Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin a rozpadnutí Oasis ale reálne asi Soundgarden, Beady Eye (mierna náhrada za Oasis), Arctic Monkeys, šla by som aj na Jamiroquai
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
A je mi fuk, že tu boli pred mesiacom a čosi... ale chcem ich kdesi bližšie.. a za podstatne lacnejšie, keď už
a potom... čo ja viem, spĺňajúc podmienky vyššie uvedené, asi takmer hocičo z môjho prehrávača
@10
+ In Flames, Marilyn Manson, Bryan Adams, Static-X, Down, Corrosion Of Conformity, Tool , Texas Hippie Coalition!, Seether, Dir En Grey, Voivod... a to by hadam na jeden rok aj stacilo
Nohy by som dolámala, stanovala pred miestom, kde by mali koncert, dôchodok by som zadĺžila, len aby som tam bola
a inac Deftones, Placebo, Radiohead, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club, Rage Against The Machine.. White Stripes uz tazko, kedze su rozpadnuti...
aaa ja mam momentalne silnu tuzbu po koncerte Nohavicu nic viac, nic menej.
a spústu dalších
a v @19 som zabudla Buckethead, ja sprosta pica.
@helliumka no myslim, ze tam asi boli, ked ich @rici85 spomina, no topfest ma netrapi, takze pre mne ako keby tu vobec neboli
@rici85 @kolini listky tam stali okolo 500 korun co bola vtedy dost astronomicka suma tak preto ta hojna ucast
z tých reálnych asi Rob Zombie lebo moje srdce je ešte stále zlomené z toho, že som ho nevidela, keď bol 20.júna vo Viedni
@h a este Roya Orbisona
Red Hot Chilli Peppers, System of a Down, Lifehouse, Pearl Jam
neviem viac ma nič nenapadá o__O
Be my enemy
A casket Affair, lebo mi spevak dlzi vlas
a dalej uz radsej nic, lebo by mi bolo luto, ze nemam na vstupenku
Aha, ono to je zo Slovenska... ale veď nevadí, privítať môžeme aj tak. )
a potom je toho naozaj veľa, z rôznych žánrov.
rap/hip-hop - Wax, Hoodie Allen, George Watsky
a z ostatnych zanrov - Ratatat, A perfect circle, a vela dalsich veci, ale dost ich tu uz bolo vymenovanych
Satyricon
Immortal
Peste Noire
Enthroned
a vela ďalsieho Black metalu
+ KABÁT znovu a ešte raz.. a dookolo aspoň 1000x
Avenged Sevenfold!
A z tých nesplniteľných Nirvanu a Alice in Chains...
A z tých slniteľných Metallica,Iron Maiden a Pain of Salvation!
@gabika81 Kabát v Terchovej v auguste a ja tam budem
Viem o tom, že zrušili.
Asi A7x nemajú radi Čechov ale Slovákov by mohli mať radi a prísť.
+Linkin Park..
škoda
Panic at the disco
Three days grace
inak korn, soad a slipknot na jednom koncerte.
alebo Queen s oživeným fredym