@princessnini noo latte neviem kde ked prvy raz som mal v parizi a niekedy mavam aj na slovensku ale iba niekedy lebo moc casto nechodime po hoteloch no ale mislim ze v kazdej kaviarni dostat
@matus123 Caffé Latte je taliansky variant mliečnej kávy. Základom pre Caffé Latte je vždy espresso na ktoré sa naleje horúce mlieko s troška mliečnej peny. Caffé Latte sa podáva do vysokého skleneného pohára.
takze ked to prve bolo latte, tak to latte nemalo byt (tym padom je to zavadzanie zakaznika) a tiez by tam mal byt vidno ten prechod
v poslednej dobe si dám namiesto rannej kávy zelený čaj, ale dosť kávy pijem v práci, a to si urobím hocičo podľa chuti. ale najčastejšie pijem asi presso s mliekom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ked potrebujem nakopnut tak hocijaku len nech je cierna
ja mam rada nescu s mliekom (viac mlieka ako vody) a s cukrom, ale len obcas, uz mi kava nerobi dobre a na spanok uz vobec neucinkuje
a az ked som anketu pridal som si vsimol ze tam neni samostatna neska
a mocca je super
ale ked uz boli skoro vsetky tak preco nezaplnit aj to posledne?
a ptm to takto dopadne
Ale ak si chcem vychutnať kávu niekde v kaviarni, tak určite latté alebo viedenskú.
takze ked to prve bolo latte, tak to latte nemalo byt (tym padom je to zavadzanie zakaznika) a tiez by tam mal byt vidno ten prechod
inak zásadne bez cukru, presso s mliekom.
a ešte milujem kávu varenú v džezve s čiernym korením a škoricou
a keď mám náááhodou čas, idem na vanilkové latté.