@jurito tak ja to beriem tak, že základná klávesnica je qwerty (a nie ako vec zvyku, ale že proste anglická klávesnica je tak vystavaná. nechápem, prečo tu sú vymenené Y/Z a príde mi to max. smiešne)
@grietusha
ja som sa na oa učila prstoklad s qwertz. (dovtedy som absolútne neriešila, kde je z/y uložené. bo som pomaly každé písmeno musela hľadať.)
a odvtedy to mám tak zafixované, že keď je to opačne, tak som totálne mimo a neviem poriadne písať.
ale zaujímavé je, že na mobile mi qwerty neprekáža.
@elemia ja som sa zas učila od detstva na qwerty (mamka programátorka) a všetky pc, s ktorými som prichádzala "do kontaktu" mali qwerty. qwertz som zistila, že vôbec existuje, až niekedy na konci strednej.
@grietusha kvôli škole mám QWERTZ,
používal som pinyin a qwerty, ale kvôli administratíve som to musel prepnúť, pokiaľ nebudeš chodiť na učňovku, tak aj ty s tým môžeš mať problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
!!!
hocčo s androidom = qwerty
ale momentálne ntb čiže qwertz
ale vo všeobecnosti na PC/ntb preferujem QWERTZ
ja som sa na oa učila prstoklad s qwertz. (dovtedy som absolútne neriešila, kde je z/y uložené. bo som pomaly každé písmeno musela hľadať.)
a odvtedy to mám tak zafixované, že keď je to opačne, tak som totálne mimo a neviem poriadne písať.
ale zaujímavé je, že na mobile mi qwerty neprekáža.
to by som si kukláá!
:happy:
aj pri tom pískaš ako konvička? :-S
(a čo ten milostný dopis ňaňko? čakám naň!)
dopis mam viacmenej napisany, len nemam obalkys ziadnu, ale to napravim ^__^
používal som pinyin a qwerty, ale kvôli administratíve som to musel prepnúť, pokiaľ nebudeš chodiť na učňovku, tak aj ty s tým môžeš mať problémy