neviem, ale tak strašne tu veľahlasovaná talianska mi vždy prišla ako núdzové riešenie (neviem (čo)/nechce sa mi variť, tak spravím nejaké cestoviny alebo si objednám pizzu)
a inak som vždy zožrala všetko, miestne veci sú často super, na severe mi chutilo...
prvé mi napadlo "čistú".
Ale tak moju, plus z každého niečo...ľúbim sushi a brutálne mi chutilo vo francúzsku, za quiche by som občas vraždila, tak veľmi mi chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale väčšinou je to európska kuchyňa, tú ázijskú som veľmi neochutnala, aj keď rada by som
najbližšia mi je z týchto určite tá talianska, ale mám rada aj niektoré typické mexické, anglické či francúzske pokrmy.
samozrejme naša, česká, maďarská - to je to čo sa doma u nás varí tradične najviac
a chystám sa experimentovať s fínskou - takže ak máte nejaké dobré typy na niečo dobré tradičné a fínske sem s nimi
a inak som vždy zožrala všetko, miestne veci sú často super, na severe mi chutilo...
takže asi @17
Ale tak moju, plus z každého niečo...ľúbim sushi a brutálne mi chutilo vo francúzsku, za quiche by som občas vraždila, tak veľmi mi chýba
Niečo takéto bez gordon bleu a cézar šalátu.