ja nahodou z miliek tu jahodovu mam najmenej rad.. ale najviac mi chuti jedna cokolada co som ju mal raz... mum mi ju doniesla z rakuska ale nazov uz neviem bola to biela cokolada vo vnutri j jahodovymi dakymi kuskami.. (akoze napodobenin jahod)
ja mam najradsej melonovu od milky a nemam rada jahodove,ale milka jahodova je dobra ...a milujem orieskove,ale aj to nie hocijake ...ale cokoladu ani moc nejem drzim dietu nemozem si to dovolit
milky su super, hlavne tie velke 300gramove volakedy vyrabali velku milku co bola ako 3bit a podla mna najlepsia cokoladicka je belgicka alebo svajciarska LINDT 4ever
áno áno áno,
orion, figaro či milka-
chuť na ne je vždy veľká
môj mlsný jazýček každonennú rozkoš prežíva,
keď na ňom sa čokoláda rozplýva
s milkou sa cítim ako v raji,
všetky problémy mám vtedy v háji
najlepšia je karamel+oriešky,
pri jej jedení sú v strehu všetky moje zmysly
nepohrdnem ani obyčajnou orieškovou,
napríklad len tak, cestou domov
vychutnám si každučký jej kúsok,
po chvíľke to však vyzerá,
ako keby som ju nežrala snáď rok
...
Tak ma napada, ze co mate vsetci s tym Lindtom nevravim ze je zly, urcite zo vsetkych menovanych najlepsi, ale jednoducho niektore belgicke cokolady su skutocne este lepsie podla mna neviem na co si teraz spomeniem, ale tak napriklad Godiva, Cote dOr, Neuhause...
@lamalamaduck že biela??? šak biela ma najmenej vlastnosti čokolády..... možno nejaká príchuť ale tie farbivá...... horka je oveľa zdravšia pretože obsah kakaa je dôležitý.... a ten v bielej najdeš asi tak ako sú 2 kocky z čokolády..... :p
yaaaaaaaaaay cokolada ^o^ dokazem zrat na kila! mnamka XD aj ked taka ta chili mi moc nechuti XD ale bola dobra ta edicia od milky kde bola ta melonova co prskala XD ale samozrejme jahodova je u mna no.1 ^_~
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
To aby ste vedeli akou ma môžte ponúknuť (A)
No a mam rada najviac asi belgicke cokolady, horke, okolo tych 80 percent kakaa
áno áno áno,
orion, figaro či milka-
chuť na ne je vždy veľká
môj mlsný jazýček každonennú rozkoš prežíva,
keď na ňom sa čokoláda rozplýva
s milkou sa cítim ako v raji,
všetky problémy mám vtedy v háji
najlepšia je karamel+oriešky,
pri jej jedení sú v strehu všetky moje zmysly
nepohrdnem ani obyčajnou orieškovou,
napríklad len tak, cestou domov
vychutnám si každučký jej kúsok,
po chvíľke to však vyzerá,
ako keby som ju nežrala snáď rok
...
ked z miliek tak chilli milka (fire)
ale zo vsetkych cokolad lindt 85%
btw. najradšej mám bielu Lindku s mandľami a čímsi ale neviem čo to je ale je to moooc chutné