Ahoj, taká malá anketka (nemusíte všetci písať BIRDZ.SK), tí čo majú niečo iné, prosím napíšte, zaujíma ma čo máte nastavené a prečo... Napr. Azet.sk lebo tam chodím na Pokec, alebo mám nastavené Mediálne.sk,lebo sa zaujímam o média a sú tam stále čerstvé
Milión stránok, čo si Opera zapamätá mam tam www.birdz.sk, www.zoznam.sk, www.wtaworld.com, www.rolandgarros.com, www.menstennisforums.com, www.spoluziaci.sk, www.medialne.sk A podľa potreby ich mením
na opere mám rýchly prístup, kde je gmail, google, birdz, youtube, radio_fm, maliny, myspace a last.fm... lebo to sú stránky, ktoré najčastejšie navštevujem
Google, pretoze vyuzivam rozne ine stranky, no vzdy ked si chcem volaco narychlo vyhladat, tak jednoducho preidem na na google. Sice je ta funkcia aj na inych strankach...no tam si mozem vybrat aj jazyk, obazky atd. a je to take prehladne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
budmail.biz
junglistradio.info/mixes (kym setko nestiahnem)
birdz.sk (stale ficim s funkciou ctrl+enter)
Ako domovsku stranku mam nastaveneho stryka googla...
www.sportacko.sk, www.sztp.sk, www.profesia.sk, www.sonyericsson-shop.sk, www.centrum.sk, www.azet.sk a potom www.birdz.sk
iny prehliadac ani nepouzivam takze toto mam stale otovrene
- Stále nové a zaujímavé správy z IT
- Slušné a zaujímavé články
- Informácie ktoré ma zaujímajú
na dalsom compe nic
na tretom taky nic
a na stvrtom apple.com - nechcelo sa mi hat s nastavenim
v praci firemny intranet:p
pre maminku,aby nam nezabludila...
Domáci PC: www.menyhart.sk
Dôvod asi nemusím uvádzať