38-41 viem, je to divné, ale papuče mám 40, gumáky 41, baleríny 38, sandále 39 a žabky 38 1/2.... a je to na zabitie, lebo si v obchode musím vyberať číslo podla druhu topánky... a kto si to má všetko pamätať...
Dobrý deň.
Ak mate problém kúpiť topánky vyskúšajte našu firmu Barons ktorá vám usije topánky na mieru podľa vašich predstáv. Ak máte záujem naša firma sídli na Michalskej 2 v Bratislave alebo volajte na tel : 0948377084 alebo bližšie informácie nájdete na stránke www.barons.sk
@dano94 Dobrý deň.
Ak mate problém kúpiť topánky vyskúšajte našu firmu Barons ktorá vám usije topánky na mieru podľa vašich predstáv. Ak máte záujem naša firma sídli na Michalskej 2 v Bratislave alebo volajte na tel : 0948377084 alebo bližšie informácie nájdete na stránke www.barons.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
no ale : 45-46 .... a nenavidim ked v obchode vidim topanky len do velkosti 42 ... grrr , ide ma slak trafit , rasisti ....
vsetci okolo mna maju hrozne malu nohu ved ja ked vidim tu 37 to mi ako na babiku pripada o___O
mňau
okrem blbého Baťu už je dostať dámske 42 hocikde........len treba kupovať skoro......akosi rýchlo miznú
Zase aj naopak je to zlé , keď si nejaké topánky vyberiem , ale majú až od 41/42
( I ked hej , sú to chalanské )