@9 nie kazda obvodova lekarka to ma, ak nebolo potrebne zatial zistovat ak sa nezistuje, moze si to dat spravit alebo aj ked darujes tak ti to povedia ale inak hmmm pokial ti nebolo treba z nejakych pricin zistovat tak to v karte nemas
a ja že sa teším, že tu budem jediná!!!!!
ste si istí, ABéčkari svojou skupinou? bo je jedinečnáááááá, a ja ju mám! chachách, sme si robili testy, a učiteľka vravela, že pochybuje, že tu niektoje s takou skupinou, ale tak moje kvapky sa zhlukovali pred celým svetom kompletne
nulky a áčka sú najčastejšie
mimochodom, nulky sú pôvodné, od nich sa zmutovali ostatné, preto nulky najdlhšie žijú, najnáchylnejšie sú áčka
@zipporah wau, to som nevedela o tej nulke o tom ako sa od nej zmutovali ostatne..ani to, ze si AB ... btw. ja mam A a nie osm skoro nikdy chora, naposledy som bola minuly rok na silvestra tusim, ale to len 2 dni som mala horucku ...
tak to sú len štatistiky z fyzioly, čo som čítala, takže samozrejme, to neplatí na kždého jedinca na Zemi, buď rada...
pankrok, môžeš, nulka je všeobecná darca a ja, čiže AB, som nenásytný príjemca, vezmem každú krv ako... ach, bože... ako upír a mňa tak šialene nezaujímajú, to je ale irónia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@5 mal by si to mať napísané v karte,ale nie je to isté,napr.moja mama nemá v svojej,ale v mojej má ako matka...
ste si istí, ABéčkari svojou skupinou? bo je jedinečnáááááá, a ja ju mám! chachách, sme si robili testy, a učiteľka vravela, že pochybuje, že tu niektoje s takou skupinou, ale tak moje kvapky sa zhlukovali pred celým svetom kompletne
nulky a áčka sú najčastejšie
mimochodom, nulky sú pôvodné, od nich sa zmutovali ostatné, preto nulky najdlhšie žijú, najnáchylnejšie sú áčka
pankrok, môžeš, nulka je všeobecná darca a ja, čiže AB, som nenásytný príjemca, vezmem každú krv ako... ach, bože... ako upír a mňa tak šialene nezaujímajú, to je ale irónia
@36 @jackleen08 ee,nepotrebuješ,medícina ide dopredu,už sa to rieši jednou injekciou Takže nemaj strach