Príďte si do akejkoľvek O2 predajne pre SIM kartu za 0,01 EUR.Preukážte sa touto SMS a SIM karta bude vaša.Ponuka platí do 31.7.2010 alebo do vypredania zásob.
nvm kde mama mobil.... ale boli tam take chujoviny od opitej kamosky kt.je na Cypre a bola prave na diskoteke,o chlapoch o 02:00 v noci ale nezobudilo ma to...
"Prave som skusal spievat Paranoid, s occupy my brain uz nemam problem, trenujem rozsah. Uz tyzden vkuse spievam, mal by som si odpocinut, lebo si odpalim hlasivky. Ale tak je to momentalne moja jedina droga odchadzame o 8mej, Adios"
od môjho najlepšieho kamoša, ambiciózneho speváckeho začiatočníka, ktorý je už pár dní abstinujúci od marihuany a dnes odchádza na 2 týždne do Talianska
ze som tam isla bola najveca chyba aku som mohla spravit....jezis marja preco sa mi v tedy nemohol vybit....a nikam by som nesla a nemusela by som chytat kazdy den nervy
Až teraz som po feste bola schopná pozrieť na mobil, mám 18 zmeškaných hovorov zo samých divných čísel a sms od nejakého chlapca...fakt netuším kto to je..
"Ahojj klaudika neviem sa ti dovolat tak ti pisem.)nesla by si so mnou vypit dakedy?...u mna na chate alebo ked mas volny byt tak na byte ak by sa dalo no ale dufam ze nesom dotieravy alebo ked necces tak nemusime pit ako ty chces..chcem ta lepsie spoznat zaujala si ma viess dobre papa zatim "
u mna na chate alebo ked mas volny byt tak na byte ak by sa dalo no ale dufam ze nesom dotieravy(smajlík)alebo ked necces tak nemusime pit ako ty chces..
"Aha, dobre hehe.... Ja len že teším sa na dnes a som sa chcela spýtať, či nepôjdeme aj do Azijského bistra Keď tak potom sa dohodneme .... takže večer paaa " .... - od kamošky
*Cau takze Niki mi pisala dnes v noci ze nic z toho..Nikde sa nejde. Akosi sa s kamoskou nehodkli...A sorry ze az teraz pisem ale skor neslo... tak papa*
Vygooglila som! Scissor sisters is a sexual act involving 2 women enabling them to grind pussies against each other. They need to interlock their legs like scissors.
To sme sa na Pohode hádali aká je poloha Scissor sisters xD
ja trapáčka mám od maminy poslednú : Ahoj ako sa mate dufam ze ste v poriadku a uz by ste mali byt na ceste o kolkej pridete do Nitry pride pre vas Peto ked budete na slovensku tak mi zavolaj pa
,,Nie, nedojdem, lebo starky ma 60 a budeme tu tvrdnut asi az do vecera :/ Ale sak zajtra by mal dojst Findo s Berkym, nie? Tak to budeme viaceri... Na 11:00"
Toto nepatrilo mne ale chlapec sa splietol a pozeram na mobil... ze
"kotuha upirska...jaaa jej dam...sahat na teba. pchee sadam do batmobilu a idem ta zachranit! ...a pre zmenu si nezvykaj ty na batmobile "
tak táto SMS-ka my prišla jeden deň v noci od môjho veľmi dobrého kamaráta aby ste pochopili.. pred tým sme si ešte dlho písali.. toto je posledná SMS-ka z toho písania
"ahoj Hani prepac omylom som si na sluzobku zbalil tvoju aj moju nabijacku na mobil takze moc nikomu nevolaj, nefot a na noc si ho vypinaj nech ti do soboty vydrzi baterka." ------> od otca zabiť
Vsetko najlepsie : * ... prepac ze neskoro ale konecne som sa dostala z lode a mam signal ... este raz prepac... uz mas petnast mozme chodit spolu do kina na zakazane filmi prepac prepac prepac prepac... : * :C
(to dievča vraj malo jednotku zo slovenčiny... a to sa vraj vkuse hádala s učiteľkou)
No..." Tomaš, zase sa to do.ebalo. Buchla nam 7micka a Rob odpalil ovladace na devine.Prezrel som to nic vazne. No bolo by ta treba. Mozes prosimta prist? Potrebujeme ta. P.S.: Mato ti odkazuje ze mas tam byt o siestej.
Zak"
Asi tak DD SMS tohto typu dostanem aj 8 krát denne.
" O pol 7mej pri lehátku? lebo tak si môžem pozrieť telenovelu a môžem sa aj najesť, lebo teraz nemôžem ešte asi pol hodinku prezvoň ked odchádzaš z domu. pa zatial"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
167 komentov
Iba MOJ?! Jeej Ja ta uplne zboznujuem moje...dobru nocku
26.7.2010 00:57
*Nastav si nove zvnonie!Klikni na liknu ktoru za okamih dostanes *
Ale potom od kamarátky pred tým
*Vies co ja pozeram teraz zeke a luther a tam ze mazaci pan mazec kissing_heart:
To nepochopíde vždy si píšeme sms-ky ked neico taketo vidím e a pan mazec je taky ujo (Rofl)
Ide o objednavku zlatych na travian
doslova napísané
"Jeeee dik si prva z triedy kto si spomenul "
namáhala sa s výkričníkmi
od môjho najlepšieho kamoša, ambiciózneho speváckeho začiatočníka, ktorý je už pár dní abstinujúci od marihuany a dnes odchádza na 2 týždne do Talianska
Presne tak, vyhrávaš
ze som tam isla bola najveca chyba aku som mohla spravit....jezis marja preco sa mi v tedy nemohol vybit....a nikam by som nesla a nemusela by som chytat kazdy den nervy
"Ahojj klaudika neviem sa ti dovolat tak ti pisem.)nesla by si so mnou vypit dakedy?...u mna na chate alebo ked mas volny byt tak na byte ak by sa dalo no ale dufam ze nesom dotieravy alebo ked necces tak nemusime pit ako ty chces..chcem ta lepsie spoznat zaujala si ma viess dobre papa zatim "
..ajaj a už mi zase volá (ach)
dve veci.. však @etelnair ?
1. nenapadna smska typu: chcem ta ozrat a pretiahnut
2. zamyslenie sa nad tym, ci je vobec nahoda to, ze @klaudiquaaa dostava take sms...
"Ahoj, konecne sme sa s partiou dohodli nad miestom stretnutia, tak potom brkni a vsetko ti poviem, paa "
od nastávajúceho
to tato pasaz
u mna na chate alebo ked mas volny byt tak na byte ak by sa dalo no ale dufam ze nesom dotieravy(smajlík)alebo ked necces tak nemusime pit ako ty chces..
xD
aj tak som prišiel asi po hodine
ved hej.. 1. bod co som opisal =D
"Super aj ja ta lubim, papaa "
by Sunny disappointed:kamoška)
Óó, ďakujem Mňa to zase hrozne baví si to čítať vždy
fotky z chaty z piatka/soboty
Ale istotne ju nebudem zverejnovat na net.
kto ta kam poslal?
Haháá, vlastne svoju som vobec nenapísala:
"Jasne ze stastna a moc ved mas mnaaa a dojdem domov snad o hodinu "
Od takého.. jedného
Nikto, to je znenie smsky.
napis sem dalsich 5 smsiek..nech je to zaujimavejsie
1. Zajtra?
2. Nemala si tam byť.
3. Prcino
4. Načo?
5tu nemôžem.
"Pod na ten fb alebo niekam."
preco nie?
Lebo je to adresa jedného kamaráta a nepatrilo by sa...
a je aspon pekny?
.....
Mne chodia len praktické a nudné sms-ky. A v predvolebnom období mi chodili ešte navyše aj od politických strán
od kamošky.. dnes poobede
Jasne.
s kamoskami sme mali ist na hrad ale nevydalo
To sme sa na Pohode hádali aká je poloha Scissor sisters xD
od kamoska ktory mi pomaha sa dostavat z depky
"Plieskanie po zadku???"
,,Eňušik môj všetko naj k meninám! Lubkam ťa papa
ňú
nevie davat otázniky
...kamoš je na dovolenke a strašne kaprí
"Ide burka,tak mam obavu." 17.7.2010 (02:30) MumiMUTHImamo (v preklade maminka )...
Toto nepatrilo mne ale chlapec sa splietol a pozeram na mobil... ze
no čo vám poviem
tak táto SMS-ka my prišla jeden deň v noci od môjho veľmi dobrého kamaráta aby ste pochopili.. pred tým sme si ešte dlho písali.. toto je posledná SMS-ka z toho písania
Dakujeme. T-mobile
no nemám úžasného brata ? mám
@leiasolo tak ja sa obávam o tvoj život a ty to považuješ za nudné no PCHE!!!!
po pretransformovani velmi zloziteho medzinarodneho vztahu
.. áno, som zvedavá, ale nedošla som hneď
(to dievča vraj malo jednotku zo slovenčiny... a to sa vraj vkuse hádala s učiteľkou)
Kredit na Vasej O2 karte bol navyseny o 8 Eur. Vas aktualny zostatok kreditu zistite na *100*( a sem v prdeli.. ako sa dáva mriežka?). O2
a potom to už mi prišla druhá sms
juch!
text: Welcome From O2 Germany! To listen to your messages, just dial 555, as you do at home. For your Customer Care - dial 905.
Have a nice stay in Germany!
Zak"
Asi tak DD SMS tohto typu dostanem aj 8 krát denne.