Ahojte Birdzaci. Silne uvažujem nad laserovou operáciou očí, chcela by som ísť do BA do Excimer-u. Máte nejaké skúsenosti? Prípadne kde inde ste boli? Ďakujem
Suhlasim, nespekuluj pokial nemas dpt vyssie ako 8 a strasne velke cylindre. Doktor, ktory by ti robil operaciu, by mal na ociach urcite okuliare.
Pokial ti nosenie okuliarov vyslovene nejde na nervy, tak existuje zilion krasnych ramov, ktore to ludia este aj budu chvalit
Ahoj, moj priateľ na tom bol a považuje to za jedno z najlepších rozhodnutí v živote bol presne tam kam chceš ísť. Len sa určite poraď aj so svojim očným či ti to odporúča a tak
Ja tiež nad tým častokrát uvažujem, len zas áno ten syndróm suchého oka ako vedľajší účinok ...okuliare nosím len výnimočne, nechce sa mi ich nosiť veľmi a mám len slabé, čo len do diaľky a aj to za tmy a za šera horšie vidím, keď šoférujem napríklad ...alebo keď som bol cez školu v prednáškarni a sedel dosť ďaleko, tak vtedy jedine som ich mal
Tak nema cas ale ze mas ist na neolasik hd a nemas sa nechat odradzat aj ked ze suche oci ma tiez ale mala ich aj predtym... a ja by som isiel tiez lebo cely zivot nosit okuliare neni nic moc hlavne pri vysokych dioptriach a pri cenach okuliarov ktore za cely zivot mnohonasobne prevysia cenu operacie. A ja tiez mavam obcas suche oci po tej operacii sosoviek no sle da ds to prrzit niekedy len vyplachnutim vodou a niekedy treba aj kvapky ale urcite je to lepsie ako kazdu chvilu kupovat okuliare za 300 a viac € a vidiet skreslene pri 13 dioptriach aj ked teda v horsom svetle ss mi rozmazava zrak rozdvojuje aj pri svetlach no ale to je tymi sosovkami a skulavostou a pri laserovej operacii to snad neplati takze tak
@kerrang do buducna pokoj nebudes mat, po 40tke zacinaju svaly ochabovat tak ci tak, casom ich budes potrebovat na citanie, postupne znovu aj do dialky
Nesúhlasím s tým, že choď len keď máš veľmi zlý zrak. Ja som bola ccc v 2013-14, mala som okuliare od detstva, ale nenosila som extra silné dioptrie. Každopádne, odvtedy vidím veľmi dobre a nemám žiadne vedlajšie účinky. Aj tak si budeš musieť kvapkať dlho do očí, takže budú v pohode. Ale ja som nebola v BA. Tiež to ale považujem za jedno z najlepších rozhodnutí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pokial ti nosenie okuliarov vyslovene nejde na nervy, tak existuje zilion krasnych ramov, ktore to ludia este aj budu chvalit