V ČR, ale na PhD som uvažovala aj nad Varšavou, Švédskom či Britániou (pretože v týchto krajinách je môj odbor na veľmi vysokej úrovni)...
Do Varšavy som kvôli tomu aj niekoľko krát cestovala na pohovory, ale som rada, že som tam neskončila, lebo je to príšerné, sivé a smutné mesto... V Uppsale bol zas Slovák vedúci špičkového tímu, no už odišiel do Číny a tá Británia je sen, ale neviem, či by som to s mojou povahou dala (keď už aj ČR kde som, je pre mňa ďaleko).
A hlavne vekom čím som staršia, tým mám menšiu chuť vzďaľovať sa od Slovenska....
Inak tá Varšava vo mne vzbudzovala takú neuveriťeľnú úzkosť, normálne také vnútorné chvenie som tam mala celý čas a to som tam vždy šla len na deň a cítila som sa tam neuveriteľne smutne a osamelo Nevedela som nájsť ani žiaden park, nič... Bolo to také škaredé šedé obrovské rozpadajúce sa sídlisko. Tu na SK sú aspoň tie paneláky zateplené - omaľované, no tam len storočná šedá opadajúca omietka... Okolo rieky ani žiadna promenáda, pláž... Všade kopa špiny. To som snáď nezažila nikde toľko špiny možno okrem nejakých najchudobnejších štvrtí v Egypte. ...Tak len keby ste niekto uvažovali nad štúdiom/prácou vo Varšave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja som ale inac chcela v KE ale som sa nepripravovala dostatocne a tu kde som, som spokojna.
Do Varšavy som kvôli tomu aj niekoľko krát cestovala na pohovory, ale som rada, že som tam neskončila, lebo je to príšerné, sivé a smutné mesto... V Uppsale bol zas Slovák vedúci špičkového tímu, no už odišiel do Číny a tá Británia je sen, ale neviem, či by som to s mojou povahou dala (keď už aj ČR kde som, je pre mňa ďaleko).
A hlavne vekom čím som staršia, tým mám menšiu chuť vzďaľovať sa od Slovenska....