Kľudne môžete napísať aj Váš postoj k štúdiu v zahraničí. Tí, ktorí ste ho absolvovali, prípadne nejaký pobyt, kľudne môžete napísať ako vás to ovplyvnilo a čo vám to dalo.
Tí, ktorí ste ho neabsolvovali môžete napísať či by ste chceli a prečo.
Mne osobne sa aktuálne končí študijný pobyt v Rakúsku a hoci som veľmi váhala, či tu mám ísť, nakoľko to bolo pre mňa také vystúpenie z komfortnej zóny domova, teraz mi je priam ľúto, že odchádzam. Vôbec sa mi nechce vrátiť na moju pôvodnú univerzitu na Slovensku a dokonca zvažujem, že magisterské štúdium, by som mohla absolvovať inde, čo bolo pre mňa kedysi nepredstaviteľné.
Nebola som, lebo som musela chodiť často k svojej lekarke kvôli liečbe. A v podstate mi to aj vyhovovalo, lebo by to bolo obrovské vystúpenie z komfortnej zóny a cítila by som sa stratena…
Jedine ma to mrzí kvôli angličtine. Nikdy som nebola donútená komunikovať dlhodobejšie v AJ a preto sa v nej cítim neisto.
erasmus 3 mesiace super skusenost.. keby som bol mladsi urcite by som skusil aj nejaku staz v zahranici.. mal som moznost po skole ist pracovat do startupu v Bangkoku a odmietol som to.. doteraz to lutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tí, ktorí ste ho neabsolvovali môžete napísať či by ste chceli a prečo.
Mne osobne sa aktuálne končí študijný pobyt v Rakúsku a hoci som veľmi váhala, či tu mám ísť, nakoľko to bolo pre mňa také vystúpenie z komfortnej zóny domova, teraz mi je priam ľúto, že odchádzam. Vôbec sa mi nechce vrátiť na moju pôvodnú univerzitu na Slovensku a dokonca zvažujem, že magisterské štúdium, by som mohla absolvovať inde, čo bolo pre mňa kedysi nepredstaviteľné.
Jedine ma to mrzí kvôli angličtine. Nikdy som nebola donútená komunikovať dlhodobejšie v AJ a preto sa v nej cítim neisto.