a väčšinou kombinácia prvých dvoch možností + ak dotyčný použije nevhodný opener fakt nemám chuť odpisovať a celkovo mám dosť piči odpisovať random cudzím ľuďom, väčšinou to aj tak nikam nevedie.
AKože nemám žiadny dôvod odpisovať neznámym ľudom na ich správy, ktoré nechcem. Kamarátov nehľadám, muža mám, načo by mi bolo udržiavať s nimi volaký kontakt..
Neodpisujem len ked sa mi zdá tá správa odveci, alebo viem čo chce, resp.čo je zač. Nejaky spam fake účet atď. Alebo keď mi nie je sympatická daná osoba. ... napr. Napísať "Yaw" miesto "Hi" je dosť odveci.
pretoze u mna je vseobecne slava, ked odpisem (uz komukolvek, okrem dolezitych mailov)
väčšinou odpisujem, len ked sa mi chce, nechcem, aby mi socialne siete atd. zasahovali do volneho času
(discord je vynimka discord je zavislost )
Ježiši, toto keď vidím, že niekto napíše, je mi z toho normálne zle. Źiadna žena nie je povinná odpisovať niekomu neznámemu. Ako to vôbec môže niekoho takto srať, že o tom napíše fórum, nechápem
Omg, ja mam zo socialnych medii a konverzacii hotove PTSD a aj teraz mam backlog asi 10 konverzacii, na ktore by som mal odpisat A to su vsetko moji kamarati a ludia, ktorych mam rad, len to proste nezvladam v normalnom case.
Mňa hrozne nebaví odpisovať. Aktívnu komunikáciu udržiavam len s jednou osobou
A hrozne nemám rada, keď konverzácia očividne končí a druhá strana má potrebu ju nasilu oživovať
Ja väčšinou odpíšem..zo slušnosti..len niekedy mi to neskutočne trvá
Píšem keď mám náladu a keď mám čo povedať inak to ani nemá význam lebo aj tak vtedy komunikácia so mnou stojí za hovno či je to niekto nový či nie
Ale zas ja aj sama napíšem niekedy len tak a tiež to beriem tak že ten človek nie je povinný mi odpisovať... zbytočné to riešiť veď písať si s niekým kto o to očividne nemá záujem nikomu aj tak nič nedá tak načo sa na to toľkí nasierajú?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a väčšinou kombinácia prvých dvoch možností + ak dotyčný použije nevhodný opener fakt nemám chuť odpisovať a celkovo mám dosť piči odpisovať random cudzím ľuďom, väčšinou to aj tak nikam nevedie.
Plus @2
Ak neodpisem znamemu cloveku, tak sa bud nechcem bavit s tym clovekom prave teraz, alebo no vobec
väčšinou odpisujem, len ked sa mi chce, nechcem, aby mi socialne siete atd. zasahovali do volneho času
(discord je vynimka discord je zavislost )
Ja odpíšem vzdy všetkým niekedy za par sekund niekedy za par dní..
A hrozne nemám rada, keď konverzácia očividne končí a druhá strana má potrebu ju nasilu oživovať
Ja väčšinou odpíšem..zo slušnosti..len niekedy mi to neskutočne trvá
Ale zas ja aj sama napíšem niekedy len tak a tiež to beriem tak že ten človek nie je povinný mi odpisovať... zbytočné to riešiť veď písať si s niekým kto o to očividne nemá záujem nikomu aj tak nič nedá tak načo sa na to toľkí nasierajú?