vzrusenie a nechut..vzrusenie, ze o par dni poletim do anglicka; a nechut z toho, ze musim do tyzdna a pol stihnut 3 skusky a napisat 15 stranovu pracu, pretoze bez toho nikam ist nemozem
som sklamaná... pozerám paradise kiss a rozplakal ma fakt, že takí chlapi v tejto dobe neexistujú. mala som chuť sa o tom niekomu zveriť, tak som to hodila do blogu, vždy sa mi potom uľaví...
som zasa sám s myšlienkami o budúcnosti, prišiel som aspoň o krôčik bližšie k Stvoriteľovi? a či sa prepadám do bahna zabudnutia bez možnosti návratu?.............filip
jedenásta skúška predo mnou a moja hlava je už plná, nezmestí sa do nej nič, predpokladám zajtra, že miesto jedného písmena dostanem hneď dve, aby mi málo nebolo. a s tým pocitom idem ozaj šťastne spať.
Som unudená zo štyroch hodín sedenia v práci (a to ma ešte 8 hodín čaká) a k tomu som ospalá, lebo som do druhej rána hrala Left for dead 2 a pokiaľ som sa dostala domov boli tri....
mám hlad hoci som práve dojedla obed, som strašne unavená, hoci je ešte len pol druhej , zároveň celkom spokojná, trošku sa nudím, lebo sa mi chce spať, a ešte som prekvapená z jedného fóra na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
rodičia a moja hlava
prvé dve sú osobné, tretie je maturita...
Aby však spánok celkom prišiel, musím k nemu dôjsť zo stavu bdelého.
Proces zaspávania je zdĺhavý a nepríjemný.
Bojím sa.
Chcem, aby bol stále deň.
Pomoc...
Lebo moja rodina , peniaze a geografia.
Utrpenie na rozhraní snenia a bdenia.
Pomocí je mnoho, ale tie, ktoré sú na dosah, nie sú účinné.
Tie ďalšie sú v nedohľadne.
* * *
Gods cannot help us
Than noone can save us
If noone can save us
Than we will be gone for all time
The end is here
The end is here
The end is
now.
jedenásta skúška predo mnou a moja hlava je už plná, nezmestí sa do nej nič, predpokladám zajtra, že miesto jedného písmena dostanem hneď dve, aby mi málo nebolo. a s tým pocitom idem ozaj šťastne spať.
na tu jednu a najúčinnejšiu ktorú ma každy z nás si zabudol .......filip
a z polovice natešenu...lebo po robote vecer idem pozerat Silent Hill
áno tešíím !!!
ja sa strašne rada bojím milujem horory
The Rite som videla
The Exorcist...to si tým pádom tiež ale vyzera to....wau
už sa tešíím
diki za tip také práveže zbožnujem
1. bojím sa - lebo musím o hodinu volať a ja mám fóbiu s telefonovaním s cudzími ľuďmi
2.je mi smutno - chýba mi škola.. teda tí ľudia v nej
3.nudím sa - nemám čo robiť
4.cítim sa taká opustená - nikto na mňa nemá čas, stále som len sama
5.výčitky svedomia - za to, čo som urobila v minulosti
6.naštvaná na seba - za to, čo som predviedla minulý týždeň...
7.šťastná - lebo som prijatá na školu, kam som chcela ísť
... ja neviem
@madiska co je Left for dead 2?