Blesk, Škriatok, Šteňa, Patkaň, Cipísek ( lucia ) keď sa jednému človeku chce, tak mi povie všelijakými prezývkami naraz, ale najčastejšie to bude asi Trubica a Iva ... Jediná z tých prezývok, ktorá je pravdivá, aj keď ironicky, je Blesk
děvka mi hovorili prvé dva semestre spolužiaci (to vzišlo od spolužiaka, s ktorým sme si furt len nadávali a zosmiešňovali sa a tešili sme sa z toho )
a pár ľudí mi môže povedať slanina/slanája ale nemám rada, keď si niekto myslí, že to je moje všeobecné oslovenie. neznášam, keď mi tak hovorí niekto iný. proste len pár blízkych ľudí a šmitec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
ale niektori ma volaju didi to sa mi paci
a druhú nepoviem
A už sa tak aj občas predstavujem, lebo ma bavia tie reakcie, že prečo má baba chalanské meno.
...a pačia sa mi všetky ked ma nimi nazývajú páči sa mi aj meno ale na moje špecifické prezývky sa ozývam len ja
Ale raz som bola olovená ako Carcass!
děvka mi hovorili prvé dva semestre spolužiaci (to vzišlo od spolužiaka, s ktorým sme si furt len nadávali a zosmiešňovali sa a tešili sme sa z toho )
a pár ľudí mi môže povedať slanina/slanája ale nemám rada, keď si niekto myslí, že to je moje všeobecné oslovenie. neznášam, keď mi tak hovorí niekto iný. proste len pár blízkych ľudí a šmitec.
Ináč mi nič nevadí a ani nič nemám také obľúbené. =p
teraz... normalne menom... par chujov obcas "bonbonierka"
a jeden cloviecik z birdzu "velke T"
dávnejšie na základnej škole ešte Eržo
aj keď, tréner na tanečnej ma volá "modré tričko" a kuchárky v škole "moja zlatá"
...a ešte, veľmi často používaná prezývka, najmä na ulici - "hej ty"
Kika ma volajú asi najviac a potom Kiks to mám s Facebooku a začali ma tak volať aj normálne..A Hubka to mám zo ŠvP a volajú ma tak siedmaci.
neznášam keď mi niekto napíše že syslik :S
a druha bola povodne kvičulka, no vyvinulo sa z nej prasa domace ale kvičulka mam radsej