no ved v tom je problem, este ziadnu .. ale cez vikend pojdem kupit asi.. ja nemam este ani zosity, pera, peracnik, nic nemam.. proste nic.. netrapi ma to, vikend bude o chvilu
Mám čierny rupsak starý škaredý s nášivkami, odznakmi, zicherkami, pyramídami...už ho mám tri roky tak ssa tam toho na ňom dosť nazbieralo... a keď mi netreba nosiť viac kníh si zoberiem tašku cez plece..farebnú jakúsi takú nejakú neviem identifikovať xD
velku ciernu kabelku/trochu mensiu hnedu kabelku/cierno-bielu kabelku s mackami ktora ma dost divny tvar ked do nej vsetko narvem.
a mam stary bledomodry o"neill ruksak ale ten nosim ak sa mi vsetko na ten den nepodari dostat do kabelky
ale tuzim po takej starej, kozennej, ako by lekarskej brasne alebo ruksaku...taky ten osuchany histroricky vzhlad. minule som taku videla, bola to Lonsdale-ka ale nieco uplne ine ako tie na fotkach co su tu
bTW ZAUJIMAVE AKO SA V POSLEDNEJ DOBE ROZšIRUJú ZNAčKY LONSDALE A EVERLAST a pritom ludia nevedia čia je ta módá v skutočnosti, resp pe koho vznikala ....
Aj tak bola najlepšia ružová aktovka s obrázkom Goofyho, ktorú som nosila v prvej triede na základke! ...Ale fakt. Nosíte to pohodlne na chrbte, má to pekne podelené priehradky a vždy to tak pekne zacvaklo, keď ste ju zatvorili...
@indifferentgirl a ty ju máš tiež z internetového či z kamenného? a prečo divné? ja mávam väčšinu tašiek cez rameno...aj batoh som nosila len ja jednom pleci
@Pernik šak že je to zaujimave nike bol povodne značka pre bežcov (tretry)
@waagbistritz69 everlast a lonsdale su fighterské značky móda fighterov (aspon kedysi bola) niektorý ludia maju mienenie že su to náckovské veci atd ...
Akože mne je jedno noste si čo chcete ale príde mi to trápne ked ma niekto na tricku everlast booxing 1923 a neni ani boxer a ani boxerský fanúšik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
A ja na nej sexy chumáč
moja kráásna
tuto
farba: čiernosivá
hlavné zipsovacie priehradky: 3 veľka, stredná, malá
A keď vravíš, že ti došla... Odkiaľ si objednávala?
a mam stary bledomodry o"neill ruksak ale ten nosim ak sa mi vsetko na ten den nepodari dostat do kabelky
ale tuzim po takej starej, kozennej, ako by lekarskej brasne alebo ruksaku...taky ten osuchany histroricky vzhlad. minule som taku videla, bola to Lonsdale-ka ale nieco uplne ine ako tie na fotkach co su tu
Inak som ale nosievala klasický batoh, na učebnice to bolo super, lebo sa to rovnomerne rozložilo na obe plecia
a btw mam nike ruksak do skoly. .
ale novú si kúpim až budúci rok ked pojdem do prvej
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
ale na knihy si zajtra berem jakusi čiernu s vtákom...
][IMG]
[/IMG][/URL]
mám batoh Husky a tašku cez rameno koženú
K téme:
@waagbistritz69 everlast a lonsdale su fighterské značky móda fighterov (aspon kedysi bola) niektorý ludia maju mienenie že su to náckovské veci atd ...
Akože mne je jedno noste si čo chcete ale príde mi to trápne ked ma niekto na tricku everlast booxing 1923 a neni ani boxer a ani boxerský fanúšik
@v3nty pravda a ked si to da nejeka čupka aby vyzerala drsne zomieram