som nervná, lebo viem, že budem hore celú noc, písať prácu, tlačím sa zaváranými uhorkami a predovšetkým sa teším na trinásťhodinovku zajtra od rána v práci, jess
ale potom bude pohoda lahoda už.
a ešte sa neviem rozhodnúť, čo skôr. či písať alebo si ísť kúpiť syr a spraviť brokolicovú omáčku.
Já ti Karle nevím. Teším sa, že budú prázdniny, zároveň na mňa dolieha akási nostalgia za určitými vecami, ktoré už nikdy nebudú ako predtým a zároveň ma práve niečo neskutočne dostalo. Zabiják.
mam sa dobre..ale strasne mi je smutno z toho ze 2 mesiace nestretnem niektorích uzasnych ludi..a vcera som sa dozvedela ze sme zevraj ,,cela trieda " spoluziacku sikanovali za co chce zalovat skolu..ty kokso ja niektorích ludi nechapem..ale inak som strasne rada ze su prazky a ze sa mozem zacat ,,ucit" na maturity..
@narazuvzdornaa fakt? kedy? kde? chcem dôkazy! a aké máš o ňom ešte informácie? prezraď, prosím...
@motylik141 to si trošku prehnala, že "učiť sa na maturity"!!! to nemyslíš vážne, že? Veď to ti stačí začať cca 1.4.2011. Veď čo keď sa ti nebodaj dovtedy niečo stane a ty sa teraz budeš učiť zbytočne?
@ motylik141 Čo sa ti môže stať? Možno to, čo mojej spolužiačke. Pred ani nie mesiacom ukončila maturitný ročník. Krása. Pohoda. Šťastie. Včera v nemocnici zomrela. Narazil do nich kamión, keď šli na dovolenku. Dýchaj, skáč, bež, smej sa, plač a nestrácaj čas s blbosťami na ktoré si nájdeš čas aj neskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale potom bude pohoda lahoda už.
a ešte sa neviem rozhodnúť, čo skôr. či písať alebo si ísť kúpiť syr a spraviť brokolicovú omáčku.
umocňuje to moju nervnosť.
@motylik141 to si trošku prehnala, že "učiť sa na maturity"!!! to nemyslíš vážne, že? Veď to ti stačí začať cca 1.4.2011. Veď čo keď sa ti nebodaj dovtedy niečo stane a ty sa teraz budeš učiť zbytočne?
A vôbec nie preto, že spolužiakov zo základky s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidím.