@Titusik : mne sa to už dokonca stalo, keď som si u Baťu skúšala čižmy a všetky 36tky mi boli veľké, predavačka sa potom len zničene spýtala ,,Neprinesiem vám nejaké nejakú tridsaťpäťku z detských čižiem?"
@petika hej, aj ja mám jednu menšiu a jednu väčšiu. a tiež mám 39-40 ale párkrát som ranné behy dávala v 37čkách. a potom na 8cm štekloch v 38čkách peši do mesta.
odvtedy podľa mňa nemám chodidlá v takom stave, v akom by malo byť.
topanky na podpätkoch su mi dobre aj 39, aj DC boty co mam, tak mam 39, ale vansy su mi dobre len 40,5, take cudne cislovanie, bo co mam ecko boty oboje, tak su 40 a su mi troska volne.. a co mam cinanky, tak to su mi 39 akurat.. ale ked som bola mladsia, tak som mala 41 asi som sa scvrkla
na babu mam mega nohu ale k tej dlzke celych noh je to podla mna normalne dlzku unoh by som si mohla porovnavat so sklenarikovou ..ale sere ma ze nemozem kuupit pekne topanky na opatkoch ( sice by som uz nemala kiliometer ale kilometer a pol a aj tenisky maju vacsinou do cisla 40 tak niekedy musim z nudze hladat zzenstele panske boty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
227 komentov
štandardne 42 ..zimné topánky tuším 44..neviem prečo
aku mam nohu neviem asi nieco niekde medzi
@v3nty hej (nechces bambusove ponozky? )
flip-flopy vacsinou 39 a normalne topanky 40
a lodicky 38
máte aj vy jednu nohu vacsiu a jednu mensiu??
44 mam
Ach,
Bože NIE, NEKÚPIM SI UŽ VAČŠIE TOPÁNKY! Z princípu! Radšej sa budem tlačiť v 41, ako si pripustiť, že je to číslo väčšie
lebo ja s mojimi 42 si kupujem take topanky, ze jak pre babicky
ponuka obuvi je uplne mimo, lebo ludia len rastu, nezmensuju sa..........
damy, ak mate tipy na dobre a pekne a velke topanky, sem s nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@h8u tak keď si budeš kupovať 42, tak povedz tete predavačke nech ti zobere krabicu a tú nálepku (áno tú čo je v bote z 41, najlepšie 40.
ufff.. moja moznost tam nie je ze 8
odvtedy podľa mňa nemám chodidlá v takom stave, v akom by malo byť.
Záleží podľa designu.