Bolo to pred XX rokmi,ked som išla busom a pred nami dostal jeden motorkár šmyk či čo.
Vyklonila som sa z autobusu a posledné čo som videla,bola hlava vykrútená od tela a záchranári to tam rýchlo prikrývali.Dlho som sa spamätávala a motorky od vtedy neznášam..
motorky su fakt ze velmi dobra vec..uz budem mat pomaly 2 roky vodicak a zatial som jazdil na motorke iba na vodicaku..neviem ci je to tak lepsie bo k motorkam sa da velmi lahko podlahnut az tak ze zacnete vela riskovat a uz by to mohli ist dolu vodou ale rozhodne tomu raz podlahnem a kupim si nenormalny stroj a aaaadaj na Deutschland route ale dufam ze sa v nej nezabijem ako dost vela ludi..to uz radsej v takej corvette c3 stingray ked by som cel davat maximalku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nieco taketo v mielom s ciernou strechou a karbonovou kapotou a ciernymi sklami
:p
Vyklonila som sa z autobusu a posledné čo som videla,bola hlava vykrútená od tela a záchranári to tam rýchlo prikrývali.Dlho som sa spamätávala a motorky od vtedy neznášam..
o tom snívam ale zatiaľ len babetkaaa