Hm najčastejšie používam "pičisko" a to na ženy ktoré nemám rada alebo ktoré ma niečím naštvú... a inak keď som moc nasratá tak všetky dokopy
Niekedy som vôbec nenadávala...som sa hanbila aj keď nadával niekto v mojom okolí...ale keďže teraz pri mne už nadávajú všetci bežne tak čo mám robiť...ale snažím sa to dooosť obmedzovať a nadávam len v kruhu určitých ľudí
Vulgárne nenadávam skoro vôbec, len keď sa niečo stane a neovládnem si jazyk, lebo to počúvam skoro úplne od každého.. Skôr hovorím shit, omn (ó moje nervy) dokelu a podobné...
na nete väčšinou piča ale to nemyslim vždy zle skôr zo srandy neberiem to ako niečo važne ale ked sa tak nad tým zamyslim kocura volam kkt a toho oslovujem každý den
v poslednej dobe často používam "kurvajs" ale používam všeličo, často nadávam do p...
nie je to síce pekné nadávať ale tak... ja nadávam, veľa... keď ma niekto za to napomenie mu poviem, že lepšie ako si vybíjať zlosť búchaním do steny a podobne... zbavujem sa tým stresu...
no tak .ja sa snazim nenadavat ,a niekedy ani nenadavam ale zalezi s kym sa zhovaram ,niekedy s kamoskami nadavam stale ,podla situacie ,ale napr pred inymi ludmi absolutne nenadavam ....lebo je to neslusne a hanbim sa ,ale ked okolo mna ludia proste vsetci hresia tak ,hresim aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
"zajebem plyn"
"kristova piča" (ospravedlňujem sa všetkým kresťanom, nie je to myslené v zlom )
"jebem piču"
a podobne
Niekedy som vôbec nenadávala...som sa hanbila aj keď nadával niekto v mojom okolí...ale keďže teraz pri mne už nadávajú všetci bežne tak čo mám robiť...ale snažím sa to dooosť obmedzovať a nadávam len v kruhu určitých ľudí
-Rýdzo slovenské: "Kurva, celý skurvený deň sa tu ako kurva kurvím s touto kurvovinou a ešte stále som to nedokurvila."
-Rýdzo slovenské slušné: do kýblika/do kotlíka, do pyžamka, zmrd, ogrcok
-Cudzojazyčné: scheisse, himmelherrgott, dickhead, fucking bloody fuck
nie je to síce pekné nadávať ale tak... ja nadávam, veľa... keď ma niekto za to napomenie mu poviem, že lepšie ako si vybíjať zlosť búchaním do steny a podobne... zbavujem sa tým stresu...
reginentskokot ....
vyje... slintoš....
inac podla situacie
nech to pes po**be...
po**bal to pes...
nech mi oblíže ****
a veľa,len čo,keď zrovna nie som nasraná a neviem si spomenúť...