Akú najdesivejšiu/najnebezpečnejšiu vetu ste počuli za celý život?
Snáď to tu už nebolo, otázka jasná
Začnem:
Kamoška raz dala variť čaj v kuchyni, vrátila sa do izby. Ja som na čaj aj zabudol, a ona po cca. 10 minútach, že ide to vypnúť. Vráti sa so smiechom a hovorí:
"Ahoj pubertslatinocelny! Tvoje fórum ... je fakt nevhodné a preto bolo adminom vymazané z BIRDZu. Ak sa ti to nepáči, nerozčuluj sa v iných diskusiách, že sme ti niečo zmazali, aj naši admini sa mohli prípadne pomýliť, pokojne odpíš na túto TSku.
"pán svedok varujem Vás už druhý raz a vedzte, že naposledy. nabudúce to už bude pokuta 30 eur za urážanie súdu." .. (na áno-nie-otázky som odpovedal iba áno alebo nie)
@pubertslatinocelny na súde máš odpovedať dvojčlennou vetou, aby sa to nedalo prekrúcať. odpovede nad rámec otázky sa dá považovať za účelovo vyrieknuté alebo za ovplyvňovanie ostatných svedkov, no a to je pokutovateľné. opakované neuposlúchnutie výziev sa dá chápať ako pohŕdanie súdnym poriadkom
,,Prepravná kontrola." a ,,Ukážte tašky." (Nárazu mala v taške okrem ukrutného bordelu asi štyri balenia voľne nepredajných liekov, kopu sterilných ihiel, nôž a knihu ,,Vybrané Goebbelsove prejavy".)
mozem ti dat cislo na jedneho znameho ten ti povie take veci ake si este urcite nepocul, len treba volat tak po jedenastej vecer, ked uz je dobre najebany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a vtej istej situácií o pár minút keď nám hasiči po anglicky kričali:" ostante na balkóne, nevracajte sa dnu a čakajte."
"you don´t won green card"
Ked kamos, co mal v sebe combo 0,5l 52% malinovice a vodneho bonga vyliezol na strechu 3 poschodoveho domu.
"Ahoj pubertslatinocelny! Tvoje fórum ... je fakt nevhodné a preto bolo adminom vymazané z BIRDZu. Ak sa ti to nepáči, nerozčuluj sa v iných diskusiách, že sme ti niečo zmazali, aj naši admini sa mohli prípadne pomýliť, pokojne odpíš na túto TSku.
Tvoj BIRDZ"
"pán svedok varujem Vás už druhý raz a vedzte, že naposledy. nabudúce to už bude pokuta 30 eur za urážanie súdu." .. (na áno-nie-otázky som odpovedal iba áno alebo nie)
už ťa nechcem vidieť
odišiel
a tak..
Zas ho vzala záchranka
a tak to počúvam dosť často...
"Pusinka, pusinka, hálo pusinka, hej ty pusinka, s tebou sa rozprávam pusinka! Pusinka, ty mi vieš poradiť! Pusinka, kde je tu gymnázium "XY" ? "
toľko oslovení pusinka od neznámeho chlápka som ešte nepočula O.o
chlapík na mňa do smrti nezabudne.
,,Stolný futbal sa pokazil."
,,Nikam nejdeš!"
Ale najdesivejšia veta sa to stala až o 15min neskôr
tato veta ma desi od 9tich rokov a neprekonava ju nic zatial