Moja najdivnejsia vec, co som zatial jedla, bolo surove, len ususene a nasolene sobie maso..bolo to celkom zaujimave, ale ani dobre, ani zle, fakt divne....ako zmoknuty pes alebo take daco
ja surove slavky priamo na ich farme vo francuzsku v zalive saint michele. Ked som tajne spapal asi 5 nam ponukli aby sme ochutnali no ja som bol uz takmer prejedeny hehe. chutili ako slane pomarance
Najdivnejšie? ... Hmmmm, asi raz v školskej jedálni sme mali slivkové gule s kakaom a oni nám dnu namiesto sliviek dali mäso ... Divočina riadna, nedalo sa to zjesť
slimáky, žaby a tak nerátam, to je chutné a nie je to divné podľa mňa... a vraj ,keď som bola malá, ma pristihli vyjedať obsah nočníka, keď som bola po veľkej, ehm. ale bohužiaľ si nepamätám, ako to chutilo
neviem, co to bolo, ale mali sme to na strednej na obed ako prilohu k tzv. vazeckej pochutke (placky s tucnym masom). bola to zrejme nejako upravena zelenina, ktora vyrazne smrdela, pustala stavu, ktora robila cele jedlo nejedlym a chutila ako zhnita uhorka vo fekalnom naleve. naozaj neprehanam, nezjedol to nikto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja ano a chutilo to ako oriešky
PS:zophobasy su mucne cervy
Najdivnejšie? ... Hmmmm, asi raz v školskej jedálni sme mali slivkové gule s kakaom a oni nám dnu namiesto sliviek dali mäso ... Divočina riadna, nedalo sa to zjesť
pre mna boli najdivnejsie smazene chobotnicky ci co to bolo...na dovolenke v tunise. chutilo to ako presolena pneumatika
a ked som prvykrat jedla sushi tak to bolo take zvlastne alebo tatarak, z toho som mala lyzicku a utekala som na wc