Neviem, asi telefon, okolo 300eur, z oblečenia Tommy Hilfiger tenisky za asi 150, neuveriteľné je, že v originálnom Tommy Hilfiger obchode v centre Londýna som ich videl za 50 libier, žijeme v strašnej diere...
A co takto "HDP" teda vacsine zname pod nazvom "hovno" . . . ked zoberieme do uvahy ze jeho produkciu ovplyvnuje nakup potravin (za cely nas zivot samozrejme nie zanedbatelna polozka) a potom niekto plati polozku "stocne", to je VIP priplatok. Niekto si napr. svoje sracky vynasa sam, alebo si zaplati "hovnocuc"
minule davali v telke ze aku maju veci priblizne hodnotu kt. mali baby v kabelkach .....a ked sa pri niektorych vysplhala cena len kabelky od prady na 1000 eur tak ma ten obsah uz ani neprekvapoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
silno som pobavená
Ale najbližšie to bude asi mobil
aké máš komplexy, že sa na takéto veci pýtaš ??
PC nie je môj. Mobil by presiahol 13 eur jedine keby som v tom rátal aj 2 GB kartu, (v podstate bratova)
A, práve ma napadla zimušná bunda Aj pár mikín by som ešte strelil no.
ale i tak mám svojho Boha, hoci ho nevlastním, a je skvelé, ze nie som sám v tejto "veci"
asi konversky. 65€
Aj tak je toto iba slovičkárenie... Obaja dobre vieme že toto nemala na mysli...