Taká typu: "Ahoj, myslíš si, že som divný ak rád lížem babám nohy?"
Ale príde mi strašne hlúpe, ak niekto venčí psa, stretne kamaráta, a kamarát sa spýta: "Čo, venčíš?" Tak akože čo mu má "psíčkar" odpovedať.. "Nie, bicyklujem sa."
Tak ja dostavam denne strasne sproste debilne otazky, obcas uz ani nereagujem a tvarim sa, ze som nahle ohluchla ale uz som pocula "vies co je to popcorn?" alebo "poznas michaela jacksona?" "vies kto je toto?(na videu elvis)" "vies co su to vianoce?" "ty mas mobil?(no nie, ja mam od 10tich rokov krabicku od Fruika a hram sa, ze volam a smskujem)" ale tak clovek si po case zvykne na tu debilitu ludsku(americku konkretnejsie)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spolužiačka skomolila vetu: What does it mean plťka?
no dopadlo to takto
diskotéka: Ahoj, nechceš ísť s nami?...hodíme ťa do kufra a odvezieme si ťa k nám (to bolo kruté)
pizzeria: Ahoj...my sa už trochu poznáme, nechceš si prisadnúť?...ona:nemáte miesto....Nechceš si mi sadnúť na kolienko?
imatrikule: Nejdeš s nami piť? (videl som ju1 krát
Dodávam že ani v jednom som nebol triezvy
Ale príde mi strašne hlúpe, ak niekto venčí psa, stretne kamaráta, a kamarát sa spýta: "Čo, venčíš?" Tak akože čo mu má "psíčkar" odpovedať.. "Nie, bicyklujem sa."