žiak provokativne vydava nevhodnee zvuky po triede a chodbach nejde az tak o tu poznamku ale o tu ucku co mi to dala no a kamoske raz podpisala poznamku ,,mecim ako koza na hodine fyziky,,
my sme boli n skolskom vylete a profesorka nam stale vravela ze sa mame hrat tak sme sa hrali schovku...trochu aj pred nou ale hrali! a ona nam dala poznamku: "Deti sa hrali na schovvacku, nemohla somich najst."
no minulý rok som mala len jednu poznámku čo mi dal náš fyzikár len preto, že som dva týždne nevedela doniesť domácu z fyziky... ale najbizardnejšia bola, keď mi slovinárka dala poznámku len za to, že som mala žuvačku v hube...
neviem, znením nebola hlúpa žiadna....ale dostala som "nerešpektuje pokyny vyučujúceho" za to, že som na telesnej spravila salto, keď sme ho mali robiť....problém bol v tom, že som bola necvičiaca
haha woow...ja som dostala poznamku najnovsiu..vidno ze sa tirieda moc nudi na prestavkach:Nemala podisanu ziacku knizku!.........alebo raz ma sprdla aj triedna aj zastupkyna ze som sa smiala.......cudne co???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
"Isiel som vyhodit papierik po zvoneni"
dodnes by som tú žiacku knižku mala mať niekde odloženú.
,,čese si vlasy na hodine a vyhovára sa na to že ,,Princezny to robia""
v stvrtej triede zs- hadze plastelinu do spoluziacky
v siestej triede zs - bezcitne kope ucitelku do nohy, - niekto z partie o nu
omylom zakopol :/
-take bezne, no
a
Počas veľkej prestávky udrela učiteľku a tým pádom poškodila školský majetok.
"Ziacka si spievala rusku hymnu na hodine fyziky"
"Ziacka ignorovala pisomku a nahlas sa smiala"
Kamarad raz dostal poznamku ze "Ziada sex od spoluziacky cez hodinu"
Vasa dcera bez dovolenia na hodine matematiky schovavala macku vo vreci.
a potom ešte ďalšiu : žiak sedel na parapetnej doske čo sa stane keby vypadol von z okna ?..
ako obe sú dosť wtf.?
v prvej triede (na ZŠ): "Pľuje spolužiakom do uší"
Viem predložiť žiackú knížku, ak by niekto mal záujem
(hej hej, hovädom som bol už na základnej )
a ešte "nadáva ako pohan"
a spolužiak dostal minulý rok takú, že: "Keď som vošla do triedy, urobil na mňa, urobil, HU!! Zľakla som sa."
"Išli na záchod s taškou"
A potom raz ešte každý z triedy že
"žiačka porušuje šk. poriadok tým že po zvonení na hodinu celá trieda kričí"
a neklamala.
Bolo to od jednej velmi prijemnej ucitelky.
Jedna spolužiačka dostala poznámku: ,,Počas branného cvičenia ....ová neposlúchala učiteľku.´´ Hmm...len škoda že ....ová tam vtedy nebola
dávno
Pokarhanie č. 1 (3. ročník ZŠ):
Vykrikoval som z okna na dôchodcu, že je starý chuj.
Pokarhanie č. 2 (sexta):
Vynadal som učiteľovi, že je "nahovno rozhodca".
Pokarhanie č. 3 (septima):
Bol som medzi tými, ktorí sa aktívne podieľali na programe kabu (imatrikuacií).
ale spolužiačka dostala jednu zaujímavú so znením :
"nerešpektuje učiteľa a nepočúva jeho pokiny. na hodine žula a šnúrku a nechcela ísť ukázať ako ju žuje." kráása proste
a zbytočne som vysvetľovala, že som predsa nemohla vedieť, že tá kuchárka sa bude premávať akurát vtedy pod naším oknom. Odkiaľ som to mala vedieť?
"... chytá výbuchy smiechu na hodine slovenskeho jazyka"