ja mam rada kazdu moju stavku,aj ked to byvala skoro vzdy len o orbitky ale bola aj o listokoch do SND,kto precita skor knihu od Matkina(znamy tym,ze pise eroticke poviedky)
@husky ja som sa kedysi keď mi jebalo bežne pýtala v mcdonalde či majú pečené vrany a v školskom bufete som stále pýtala kaviárové tousty a pávie jazýčky tiež som sa s nikým nestavila, sme super!
a inak som robila asi milión vecí kvôli prehratým stávkam, pila surové vajíčka, strkala hlavu do plechovej rúry uprostred cesty, behala po ihrisku s krabicou na hlave, pýtala sa ľudí koľko je hodín a keď mi odpovedali, pozrela som na svoje hodinky a povedala "idú vám zle", jedla som rôzne nechutné kombinácie jedál, hovorila ženám na ulici, že im horí kabelka, tancovala v spodnom prádle makarenu pred bytovkou (ale to som bola opitá , chodila po bytovke o 3 ráno a trieskala varechou do hrnca, chodila som asi hodinu vkuse pozadu jak rak, a mnoho iných vecí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ten pohľad na to bol božský
mala som ísť do kvetinárstva a vypýtať si 10dk debrecínskej šunky
ale nestalo sa tak,lebo sa na to záhadne zabudlo )
@bebekex si mi pripomenula jak sme si este na zakladke chodili pytat langose do novinoveho stanku
ale poznám človeka, ktorý sa nahý prevážal vo vysokozdvižnom vozíku po dvore za kartón cigariet
a akurát keď si dával kolečko, prišla tam jeho šéfka
štatisticky takmer nemožné.
@husky detto .. a čo sa tým vlastne sledovalo??
@majo sánka až po zem
@h8u všetko v @21 znie super
A ja rada že nakoniec tak neučinila som ju k tomu nenútila... ...vlastne ona uzavrela stavku sama zo sebou...ja som len bola po ruke