Môj spolužiak zo ZŠ ma nedávno presviedčal že bol na severnom póle s otcom. A že tam je taká zima že sa stále musíš pozerať dole alebo keď sa dívaš hore tak nesmieš dýchať lebo ten vzduch čo vydýchneš zamrzne a padne ti na hlavu a môže ťa zraniť.
Že ho vytlačil traktor do rigola, (šiel na bicykli) a tak sa naštval že ten traktor dobehol, pedáloval popri nom, otvoril mu dvere a holou päsťou na nich rozbil sklá. Ovšem jemu sa nič nestalo.
Iný zase že keď ide kamión 60 km/h a osobné auto ide 60 km/h kamión ide rýchlejšie lebo má väčšie kolesá.
spoluziacka na zakladke ma presviedcala, ze zlostnej zene sa nepovie harpia, ale harpuna - a nechcela si to mozno mesiac priznat, stale vravela, ze my sa mylime
alebo nas ucitel na gymku (taky starsi, uz trocha senilny, nastastie uz na dochodku) nas presviedcal, ze spisovne sa mrkve povie mrkev. hadal sa s nami celu hodinu. a to, ze to tak nie je si priznal az o dva tyzdne, ked sme mu priniesli sacok mrkvovych semienok na hodinu a KSSJ - aby sme mu dokazali opak.
alebo nasa ucitelka s tou jej filozofiou: ak ziak dostane patku raz, dvakrat, tak sa potom zacne poriadne ucit. - doteraz este neprisla na svoj omyl, aj ked jej to dokazmi vyvraciame uz stvrty rok
dedko ma rpesviečal že keď máš na ceste trojuholnikovu značku a tam červene a čierne auto vedla seba žeto znamena ze vedla sebo namôže sit červene a čierne auto
@chiflada hej asi nejak tak ale toto s budhom som isto iste nebola ja :/ ja by som sa tak nepomylila ...
a tvoje sa mi paci slovo tešivo ... aj keď to tu asi nepatrí lebo to je iná hovadina z inej kategórie čo vlastne ani hovadinou vo svojej podstate ani periférii neni, ale aj tak sa mi páči ... a vlastne môj ekvivalent k tomu hrejivo ma teší tiež
moj spoluziak ma super skrecka.dokaze vziat macku chytit za chvost a zatocit s nou nad hlavou.Alebo ze bol vo vesmire s otcom a nevedel chytit rozok.dAL RUKU v päst a chytil ho.a raz rano pred tym ako isiel do skoly bol s otcom na rybacke.TEN MA ALE BUJNU FANTAZIU.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nejdem menovať, radšej
* "Maďari sú vlastne Nemci"
* "Po smrti Karola Róberta vládol Bill Gates"
* "Fotografovanie je zaznamenávanie obrazov, nejakých modeliek a stláčanie knoflíkov"
toho by bolo
Iný zase že keď ide kamión 60 km/h a osobné auto ide 60 km/h kamión ide rýchlejšie lebo má väčšie kolesá.
asi v živote nevidela Pravidlá pravopisu
a @12 , ten kamión
Ale @ V3nty mi pripomenul ,ako mi raz spolužiak tak riadne pri sebe povedal, že on nemôže cvičiť pretože nechce aby sa mu spravili svaly.
"Myslíte si, že je to výhodné, predávať ceruzky? To je asi ako predávať zemiaky v pizzérií!"
Moc smiešne to nie je, ale keď to spolužiak vyprodukoval...Nádhera
že ked mu spadlo na hlavu jablko tak sa zamyslel nad tým že prečo padá dole a potom objavil gravitáciu bože
alebo nas ucitel na gymku (taky starsi, uz trocha senilny, nastastie uz na dochodku) nas presviedcal, ze spisovne sa mrkve povie mrkev. hadal sa s nami celu hodinu. a to, ze to tak nie je si priznal az o dva tyzdne, ked sme mu priniesli sacok mrkvovych semienok na hodinu a KSSJ - aby sme mu dokazali opak.
alebo nasa ucitelka s tou jej filozofiou: ak ziak dostane patku raz, dvakrat, tak sa potom zacne poriadne ucit. - doteraz este neprisla na svoj omyl, aj ked jej to dokazmi vyvraciame uz stvrty rok
wuhehe
inak. najlepšie pre mňa bolo zatiaľ:
-islam.-
-to je to kde vládne budha?-
a ja? čo slovo to hovadina
a tvoje sa mi paci slovo tešivo ... aj keď to tu asi nepatrí lebo to je iná hovadina z inej kategórie čo vlastne ani hovadinou vo svojej podstate ani periférii neni, ale aj tak sa mi páči ... a vlastne môj ekvivalent k tomu hrejivo ma teší tiež
"ze poloha 69 nie je uz poloha 69 ale poloha 2,29 ... lebo odkedy mame euro, tak sa svetko predsa musi preratavat na eura" ...
Ale inak, najlepsie bolo asi, ze zvuk je rychlejsi nez svetlo
To kto bol ten inteligent,ktorý povedal,že Nemci sú vlastne Maďari,nech sa s ním zbehnem zahrať na Matrix
Tým lepšie pre mňa muhaha