Tak ma napadlo.. minule som sedela s kamoskou, ktorá je pohybovo postihnutá a niektoré jej postrehy a nazory .. no to bolo ako keby ma hodili do studenej vody... mate take skusenosti?
najvacsiu asi od kamosky ale inak asi ked sa mi raz zastavilo srdce a prakticky som bol zopar minut mrtvy, odvtedy trosku inak rozmyslam, ale hovadiny robim stale
keď sa mi utopil kamarát a kamarátka..íce to bola ešte škôlka ale aj tak...hlavne marek mi moc chýbal... ale ja som ešte asi šťastný človek, lebo som zdravá mám kamarátov som z dobrej rodiny..niekot nemá ani ot zdravie
Zivot nedava facky, ale ludia. Stazujete sa, zite sami. Ja som tiez toho nieco prekonal, ale nemozem povedat, ze som dostal facku od zivota. Relativne mam celu rodinu, vsetci sme relativne zdravy a vyzijeme, taktiez mam dobrych kamaratov a super priatelku (dufam . Ostatne veci su len malichernosti okolo, ktorym ludia davaju vyznam. Vsak facka boli len par minut
nom život ma bije nom už nejaký ten rôčik : asi 17 tak čo ja vuiem vyberte si narodený z riikového tehotenstva s cistou na medzimozgu , mmm otca som nevuiidel triezveho hádam , 12 rokov ma šikanovali , prednedávnom mi takmer ruku amputovali , jo stratil osm holku ktorú som naozaj miloval ... a potom taká klasika umrtia v širšej rodine a tak ... vyberte čo je to horšie mne je to fuk už je to za mnou
@pawlo Ani ja neviem ako som to mohol prekonat. Kam sa na mna hrabu nejaki vojnovi veterani, ved to co som vtedy prezil ja je horsie ako roky zajateckeho tabora kdekolvek na svete!
aj keď je to možno trápne ... najväčšiu facku som dostala od života vo forme jedneho chalana, podrazil ma pekne ... tak ako som to nečakala ... teda aspoň nie od neho...ale nejak som sa z toho po roku dostala aj keď rok som skoro nežila ale to už je minulosť
najviacsia facka ktoru som za poslednu dou dostala a ktora ma vlemi trapi aj teraz bola zaciatkom aprila o pol jednej v noci ked som sa nieco dozvedela od drobca
nepochybujem o tom, ze kazdy uz dostal nejaku tu facku, alebo aspon nieco, co by ste pohladenim nenazvali ...ja som ich tiez dostala zopar - bolelo, prebolelo. proste nadych vydych a ide sa dalej, ono, tych pohladeni je nakoniec aj tak viac ako faciek, takze sa nenecham len tak polozit. a co je uz za mnou, nejdem rozoberat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov