Akú najväčšiu hlúposť, resp. nezmyselnosť si dostal/a ako darček?
Ja som dostala taku lienku (napodobenina zlata) a ked sa to otvorilo, boli to hodinky. Uplne nepouzitelna vec, ktoru som hned odlozila do skrinky. Ako ste na tom vy? Co nezmyselne ste dostali?
Kačičku s penisom, iná recesia Sedí nevyužitá na poličke, všetci ju obdivujú ,,Jééj, prečo máš v izbe kačičku do vane?" a keď ju zdvihnú, tak len všetci čumia ,,Aha."
niesom taky sobec , ze by som povedal na niekoho dareck pre mna , ze je hlupost .... ja si na tom ze mi niekdo da darcek vazim hlavne to ze si na mna spomenul
@shelia no hej..asi po piatich rokov som na nu sadol a skakal na nej a podobne veci a tak som siel pomaly ku dnu,, ci vlastne k zemi ale proste darcek ktory nevyuzijem..klasika od mami..a este dostat to dva krat k vianociam..je to normalne ?
knihy.. ja totiž moc neholdujem čítaniu a kždý kto ma pozná to vie. ale väčšinou som to je čo dáva blbé darčeky, ale to preto že proste neviem čo kúpiť
Takú kozmetickú taštičku... som od starej mamy dostala, a ja celá nažhavená ju otvorím že čo v nej bude? Lak? Špirála? Tiene? Prípadne všetko dokopy alebo viac?
... a ona bola prázdna potom mi došlo že akože samotná taštička mala byť darček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale sú od ocka, tak si ich odkladám, aj keď nenosím,.
ale tak najviac asi nejaké sošky
(+ moja babka je veľká fanynka biblií a spevníkov, tak aj toho som mala slušnú zbierku )
-.-
včera som videla takú v NY ale bola na retiazke a vyzeralo to celkom pekne
@5t ak to ma zabilo
ak niekto vie, že niečo neznášam a naschvál mi to kúpi, to si naozaj neviem vážiť.
... a ona bola prázdna potom mi došlo že akože samotná taštička mala byť darček
Akože mydlo je super, ale mydlo ako darček nie.