zaujimave ze si nespomeniem..ale bolo toho pozehnane..
napriklad naposledy som osral kamaratovu latrinu a nedal som dole dekel..tak som ho na druhy den drhol spongiou od riadu... no a potom som umyval riady..
Eh... povedala som kamošovi, ktorého poznám odkedy si pamätám, že ho mám rada viac ako kamoša... xD A čo nasledovalo? Mesiac som nevyšla z domu (doslovne) lebo ma pre to urážali, ponižovali a uťahovali si zo mňa... už to zažiť nechcem, tak som už ticho xD
@fxxx kurva teraz klames ze mi klames=D=D=D Lebo vzdy hovoris ze mi neklames ked ti na volaco napisem ze klames=D=D=D Tak neklam laskavo ze klames=D=D=D
nasadla som k neplnoletemu do auta a nasledne narazila do stromu, naštastie sa nič vazne nestalo ani nebol žiadny pruser, lebo som s kamoškouušla z miesta činu...ale som si povedala nikdy viac!
fuuha tak debilín som urobila dosť ale ľutovala som ich maximálne týždeň potom som si z toho už nič nerobila...šak život ide ďalej urobím ich ešte viac heh
na jednu vec si spomeniem bola davno a bola to prva prechadzka "s babou " a take otazky sproste vtedy ma nič ine nenapadalo a strane som sa hambil jezis si na to spomeniem tak tu bol vtedy najtrapnejsi okamih
to sa ani nedá spočítat kolko p****in som spravil xD ftipne napriklad ked sme ohádzali poštu + zdravotné stredisko blatom z paličiek xD, predstavte si, pýcha dediny zasrana od blata xD....a zlé? ze som...to radšej nepoviem, ale mrzí ma to...://
najvačšia chyba? presne viem ktorá to je ,ibaže by nebolo vhodné ju rozvádzať. Pointa je ,že som tým čo som urobilla a neurobila ,niekomu na kom mi záleží strašne ublížila. Nerada na to spomínam, lebo ešte zdaleka to asi nie je prebolené.
aku najvacsiu debilinu som v zivote urobil? neviem o tom, zeby som dakedy urobil nieco normalne...
som naivny pako, a da sa so mnou celkom lahko manipulovat. Urobil som a stale robim velke hluposti. Najma ked som v strese robim najvacise, co sa odzrkadluje aj v praci. Nechcem rozvadzat do detailov, ale nejako som nemal stastie na zeny... do mojho zivota sa mi zaryli dve osoby. Jedna z nich obzvlast. S mojou ex som sa rozisiel akoze v dobrom, ale aj vlastnou debilitou som to dotiahol tak, ze ju tak nenavidim, ze az... (ale zaroven ju lubim, no to je aj tak nepochopitelne... asi pre nikoho). A s druhou vychadzam celkom dobre, napriek tomu, ze som jej velmi ublizil, a to tym, ze si napriek vsetkemu robim co chcem... sme kamarati, dokonca velmi dobri kamarati, akurat, ze sme museli prerusit kontakt... asi tak...
OH paneboze ja som sa v debilinach nasla...nieje den aby som nepovedala trapne vtipnu vetu, alebo so seba spravila uplneho trta(zaujimave slovo trt, ani neviem co to je)
no tak vzdy ked si pomyslim ze co by som zmenila keby som sa mohla vratit spat v case je... napriklad... 1. v tretom rocniku na zakladke povedat anglictinu miesto neminy.. ach boze preco som bola taka blba?
2. ze som povedala velmi dobremu kamaratovi ze ho chcem viac ako kamarata ( mala som len 10 sice ) ale tak to mnou otriaslo.... z povedat niekomu co citit? je stale tazke... teraz sa uz ani nepozdravime potm sme sa prestali bavit no
3. mohla som sa viac ucit.. teraz na nejaku vysku dostat sa? mozem snivat...
4. klamala som vtedy ked som akurat nemala teraz si to vycitam.. a emozem mu to povedat uz
...........a takto by som mohla pokracovat ale tie prve tri to najviac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
napriklad naposledy som osral kamaratovu latrinu a nedal som dole dekel..tak som ho na druhy den drhol spongiou od riadu... no a potom som umyval riady..
domyslite si...
ale vyhrava asi vyber strednej školy
A bola by som radšej keby som sa nemala čím chváliť... =P
ja som toho veľa porobila
nic=D Lebo zatial som bola vzdy triezva=D=D
chapeme sa....=D=D=D
prihlásil som sa na vysokú školu a vyprdol som sa na to... teraz som mohol byť v pohode inženýr...
som naivny pako, a da sa so mnou celkom lahko manipulovat. Urobil som a stale robim velke hluposti. Najma ked som v strese robim najvacise, co sa odzrkadluje aj v praci. Nechcem rozvadzat do detailov, ale nejako som nemal stastie na zeny... do mojho zivota sa mi zaryli dve osoby. Jedna z nich obzvlast. S mojou ex som sa rozisiel akoze v dobrom, ale aj vlastnou debilitou som to dotiahol tak, ze ju tak nenavidim, ze az... (ale zaroven ju lubim, no to je aj tak nepochopitelne... asi pre nikoho). A s druhou vychadzam celkom dobre, napriek tomu, ze som jej velmi ublizil, a to tym, ze si napriek vsetkemu robim co chcem... sme kamarati, dokonca velmi dobri kamarati, akurat, ze sme museli prerusit kontakt... asi tak...
2. ze som povedala velmi dobremu kamaratovi ze ho chcem viac ako kamarata ( mala som len 10 sice ) ale tak to mnou otriaslo.... z povedat niekomu co citit? je stale tazke... teraz sa uz ani nepozdravime potm sme sa prestali bavit no
3. mohla som sa viac ucit.. teraz na nejaku vysku dostat sa? mozem snivat...
4. klamala som vtedy ked som akurat nemala teraz si to vycitam.. a emozem mu to povedat uz
...........a takto by som mohla pokracovat ale tie prve tri to najviac...