So spolužiakom sme bežne na ulici kričali Ty sviňa ! Hovado ! a smiali sme sa na tom,ako sa ľudia otáčali,že či to niekto kričí na nich...alebo do novinového stánku sme sa chodili vkuse pýtať,či majú kremeše alebo veterníky...inak ma už teraz takto v rýchlosti nenapadá nič iné
Robili sme furt zle za mojho mládí vymyšlali sme čísla a pýtali sa ludí že či ešte predavájú tú kozu (napr.) alebo volali do poisťovne pre dochodcov a chceli sme si tam spravit účet ked bola u nás návšteva sme sa s kamošom tvárili že sme mrtvy : alebo sme so sestru oblízali všetky jednohubky a potom sme ich ponúkli rodine ( to bolo fakt nechutné ) A bolo toho spuuusta
Neviem, že čo bola najväčšia sranda akú som vyviedla, ale hocikedy ma pochytí si spraviť s ľudí srandu (keď idú v diaľke, zakričať akékoľvek meno, či sa pozrú, zakývať im, povedať im niečo šialené čo mi ako prvé napadne...) ...ale väčšinou keď som s niekým, inak som slušná
Keď som bola malá (5-7 rokov) prababke som vzala kabelku v ktorej mala lieky, peňaženku... a šla som s ňou pod posteľ, lieky som jej hádzala za obývaciu stenu (ktorá sa nedá tak ľahko odtiahnuť a ani ju neodťahovali)
Keď som bola na I. stupni na ZŠ, tak sme s bývalou kamarátkou povystrihovali s časopisov obrázky obnaženejších ľudí, vkladali ich do obálok (predtým sme na obálky napísali ktorej spolužiačke to vhodíme do schránky a ešte niečo šialené). Samozrejme sa to na druhý deň riešilo v škole v kabinete (postupne chodili všetci rodičia), moja babka sa samozrejme na zavolanie nedostavila, nepovedala som jej o tom
Hocikomu sme zvonili, hocičo rozprávali do zvončeka
Vyhadzovala som na ľudí s balkóna sáčky s vodou
Keď som si bola kúpiť lístok na MHD snažila som sa rozprávať češtinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
avšak, o rok na to mi manka povedala že je fakt tehotná
Keď som bola malá (5-7 rokov) prababke som vzala kabelku v ktorej mala lieky, peňaženku... a šla som s ňou pod posteľ, lieky som jej hádzala za obývaciu stenu (ktorá sa nedá tak ľahko odtiahnuť a ani ju neodťahovali)
Keď som bola na I. stupni na ZŠ, tak sme s bývalou kamarátkou povystrihovali s časopisov obrázky obnaženejších ľudí, vkladali ich do obálok (predtým sme na obálky napísali ktorej spolužiačke to vhodíme do schránky a ešte niečo šialené). Samozrejme sa to na druhý deň riešilo v škole v kabinete (postupne chodili všetci rodičia), moja babka sa samozrejme na zavolanie nedostavila, nepovedala som jej o tom
Hocikomu sme zvonili, hocičo rozprávali do zvončeka
Vyhadzovala som na ľudí s balkóna sáčky s vodou
Keď som si bola kúpiť lístok na MHD snažila som sa rozprávať češtinou
...
Kamarát šiel kupovať lístok a hovoril po nemecky. Dopadlo to tak že mu dala menej lístkov a celú cestu som sa skrýval pred revízorom na záchodoch...