my sme nad tým s kamoskou uvazovali...viete otom že na pohrebe si mozte dat zahrat len 3 pesnicky? to je hrozne..kto si ma vybrat? taksme sa rozhodli mat spoločny pohreb..a tym padom 6 pesniciek..a zvysok playlist na 48 hodin(minimalne) na kare . A vyriešene..a inak určite by tam bolo Stairway to heaven...alebo špeciálna verzia Highway to hell
Len 3? Ale dobre, aspon viem, kolko si mam planovat. Lebo ja zvyknem tak priebezne doma vraviet, ake pesnicky mi maju dat zahrat na pohrebe, keby som nahodou zomrel, teraz momentalne, kebyze si mam 3 vybrat, tak Music for the generation - IMT Smile, ta sa asi ani nezmeni, a potom ja neviem tie dve dalsie, mna napada strasne vela pesniciek, co by som bol rad, keby mi na pohrebe hrali. Inac toto je dost dolezite, lebo ja sa na svoj pohreb pridem pozriet ako duch, a chcem aby bol taky v pohode ten pohreb, podla mojich predstav. Nebudem sa moct nikdy dostat z tohto sveta, ak mi tam nezahraju to co potrebujem. A uz to vidim, ze ten pohreb nebude ako som si ho predstavoval. To je v riti...
moj tatino to ma naplanovane cele chce Kabat Tak teda pojd (alebo ja neviem ako sa to vola, ale sa t tam spieva ...ja...nieco od veci nejaku kravinu...aby sa tam ludia zacali rehotat (ak tam niekto pride
Ja by som dala od The Cure - To wish impossible thing...do ju nepozna, nech si ju vypocuje, potom kazdy zmeni nazor na nu A potom od Placebo - Pierrot the clown, alebo Without you i am nothing.....od nich by mohli pustat na 100 hodin....
mno,dajme tomu,že toto si myslím,že celkom príjemné veci..alebo potom sa naopak just rozhodnem dať tam niečo brutálne,ve´d mne to už može byť jedno a vačšina pozostalých by mierne trpela (budem sviňa ešte aj zo záhrobia - muhuehueheheee)
jj, Nothing Else Matters tiez dobry vyber... mozno este Stop Crying od Sandry Nasic by tam sadlo ale zas co by to bol za pohreb, keby mi tam nehra drum and bass ?
ja by som si nedalal zahrat len jednu ale urcite minimalne dve tak prva by bola easier to run od LP a druha by bola I'm not okay od My chemical romance .......namiesto toho aby farar kecal neco okolo mojej smrti radsej tam bude hrat smutna hudba
No tak ja si dam 100% zahrat na pohrebe jednoznacne My Chemical Romace - Helena a nech si mysli kazdy co chce je mi jedno sak uz budem mrtva tak aspon naposledy budem pocut moj oblubeny song
ja by som si na pohrebe dala asi Erica Claptona Tears in heaven........ale kedeze jedna by mi nestacila,tak by som spravila playlist, a tam by boli svetky pesnicky co mam rada aj na niekolko hodin nech si ma tie svine co prisli oslavit ze som 3metre pod zemou pekne zapamatali...a boli by tam nieco ako Horkyze,Guns n roses, Pink floyd, RHCP, a tak dalej nech je prca ked uz......a dala by so priniest ooobrovsky sud piva...vsak sranda musi byt
Ja určite Nothing else matters, ale od Metallici, keď mi pustia tú trúbku, čo to prespievala, tak vstanem z hrobu a budem ich strašiť. A potom možno My chemical romance - Famous last words a ešte určite Nickelback - If everyone cared, tú zbožňujem. No a mám to vyriešené.
fakt tie vase niektore nazory su cool, som sa dobre pobavila,
ja asi len hudbu z filmov, tak na zaciatok asi forresta gumpa(alan silvestri), ako ked zivot zacina, tak jadro by bolo z madagaskaru zoosters breakout(hans zimmer)alebo a like to move it a nakoniec asi z filmu once - falling slowly. ta asi tak, ako je straasne vela filmovej super hudby, tak taaazko je vybrat si, ale ta to prve co ma napadlo.
no ak by som zomrela v zime asi od Linkin Park-My December..ale inak Incubus-here in my room,tiez sa mi pacil napad s Color Blind z nebezpecnych znamosti.Bob Marley-no women no cry(pre zensku cast mojich priatelov a sestru atd.)..a tiez by nebol odveci Clapton-Tears in heaven ale to skor dam pustit na segrinom bo miluje tu piesen
1. Cannibal Corpse- skull full of maggots- nech vedia co ma caka -the maggots infest your disfigured face pus through your veins takes the place of blood
2. machine head- davidian neviem preco. len ma to tak napadlo teraz
3. cannibal corpse- frantic disembowelment- teda... ak by ma pitvali
a tak aby si uzili este svjoj zivot pusili by si napr.
Cuba Club-La columbia
alebo nieco naco by v zivote nezabudli aj ked newem naco je dobree spominat na mrtvych ved uz aj thak tho nevratime sp5! ale tha nech si este uziju kym zijuuu
urcite nieco pri com by soms a rozplakala az ja v hrobe...by som sa zatopila ...ale ne k veci....Imogen Heap - speeding cars.....uuu totalny zabijak...pri tom placem aj ked necem....
Od momentu ked som videla v reflexe ze uz aj taketo vymozenosti sa uz na pohreboch stvaraju som sa dohodlla s maminou ze keby naahodou tak nech je to robbie wiliams angels ...ale ani ten guns dont cry by nebol od veci...
nei je to jedno ? aj tak ju nebudem pocut , ostanem pri klasike , uz zazvoni polnmocne zvony , zo zahrobia , ci ako sa to spieva dolezite aby si nakupilo kopec cibule na slzy , inak nic netreba
neviem najst svoj tip, zeby som fakt rpehliadla tuto dobru temu?
takze star wars: zaverecnu fazu, potom lord of the rings: into the west, smrtou sa zivot nekonci, no a myslim, ze by soom si dala aj Lyra od Kate Bush zo soundtracku The golden compass, ta melodia, tony aloby vyjadrovali moj vztah s vesmirom, svetom...vesmirmi, svetmi...
LEN jednu pesnicku by som si nikdy nedala zahrat ale tak je ich viac: Cisto len podklad z pesnicky Bittersweet Symphony... AC/DC - Highway To Hell ... The Cure - Just Like Heaven... celu diskografiu Placebo Zero od Smashing Pumpkins My Chemical Romance - I Never Told You What I Do For A Living; I'm Not Okay; Famous Last Words, celu diskografiu Beatles, specialne English Summer Rain od Placeba a nieco co by vybrali moji blizki od Iron Maiden... A odmietam umriet bez vysvatenia od Briana Molka
no potom by som tak dala asi od Edguy-falling Angles,aby bola haluska tak aj Trinidad!
potom..od Avantasie..celu diskografiu!! ..este od H.I.M.u Love in cold blood,bleed well,the funeral of heartrs..od Apocalypticy-bittersweet...a proste je toho hmoho!!...a nesmiem zabudnut na Nirvanu-heart Shapet box,penyrolial tea,moist vagina ....a Ihate myself, I wont to Die!!
3 pesnicky? dost tazky vyber,ale urcite by to bolo nieco od Patti Smith..napr. "People have the power" druha by bola Harlej-Poveste ho vejs a tretia daco od Nirvany,moja oblubena,Lithium!
coldplay- in my place alebo the scientist.....a metallica-nothing else matters, guns n roses - knocking on heavens door, queen-who wants to live forever, sum 41 -pieces ......aaa zeby bola haluska tak family reunion od blink
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
ale nad tymto som naozaj dost casto rozmyslala a jednoznacne Oomph!-Rette mich
Pawlo
Ak by to malo byt nieco od Beethovena, tak by to bola 7. symfonia.
Bodka.
Ska-p - Welcome to hell
Metallica - Nothing else matters
mno,dajme tomu,že toto si myslím,že celkom príjemné veci..alebo potom sa naopak just rozhodnem dať tam niečo brutálne,ve´d mne to už može byť jedno a vačšina pozostalých by mierne trpela (budem sviňa ešte aj zo záhrobia - muhuehueheheee)
Queen - The Show Must Go On
Hans Zimmer - Tenessee (Pearl Harbor soundtrack)
ja by som si dala od Cindy Lauper- True colors, ale aj s klippm..
2.urcite nieco od rachmaninova...sonatu, alebo elegiu...napr.h mol
3.a od Albinoniho Adagio in G Minor...
2, Alphaville : Forever young (lebo zivot je kratky, nadherny ale kratky... chcem zostat navzdy mlada, taka stastna aka som teraz...)
3, Guns n Roses : Dont Cry (nechem, aby za mnou niekto smutil, chcem aby som ostala kazdemu v srdci ako mila spomienka...)
ja jednoznacne Alone- život .. ceknite to na youtube lebo asi neznate... a dovody...mno..,nechajme radsej
Stephan Micus- To The Evening Child
Yoko Kanno- Real Folk Blues
Aerosmith- Full Circle
Yuki Kajiura- Canta Per Me
Lisa- Requiem (Inori)
Beethoven- Moonlight Sonata
Blink 182 - Not Now
Blink 182 - Aliens Exist
Béla Fleck- Imagine
Tommy Emmanuel - Stay Close To Me
my chemical romance: cancer
ale inak asi myslim ze
guns n roses - dont cry
blink 182 - not now
marilyn manson - coma white(acoustic)
scissor sisters - i dont feel like dancin (ale nie)
alee cely moj pohreb by bol koncert
Khoiba a jej Pathetic
High Hopes od Pink Floyd
a Kaiowas od Sepultura
Bedshaped od Keane
"..lets do some living after we die..."
Alebo:
Guns N´Roses - Paradise City
Nech je sranda
Linkin Park-In the end
a hm....Fall Out Boy-Thanks for the memories alebo Nevada Tan-Neustart
ja asi len hudbu z filmov, tak na zaciatok asi forresta gumpa(alan silvestri), ako ked zivot zacina, tak jadro by bolo z madagaskaru zoosters breakout(hans zimmer)alebo a like to move it a nakoniec asi z filmu once - falling slowly. ta asi tak, ako je straasne vela filmovej super hudby, tak taaazko je vybrat si, ale ta to prve co ma napadlo.
Dimmu Borgir - Burn in hell
1. Cannibal Corpse- skull full of maggots- nech vedia co ma caka -the maggots infest your disfigured face pus through your veins takes the place of blood
2. machine head- davidian neviem preco. len ma to tak napadlo teraz
3. cannibal corpse- frantic disembowelment- teda... ak by ma pitvali
4. Slayer- raining blood
5. Metallica- master of puppets
Evanescence-My immortal
a tak aby si uzili este svjoj zivot pusili by si napr.
Cuba Club-La columbia
alebo nieco naco by v zivote nezabudli aj ked newem naco je dobree spominat na mrtvych ved uz aj thak tho nevratime sp5! ale tha nech si este uziju kym zijuuu
Na počesť nesmrteľnosti mojej pamiatky :_)
A tú piesen milujem...
Alesana-Apology
Hawthorne Heights- Ohio is for lovers
Hawthorne Heights- This is who we are
potom FOB - Thanks For The Memories
alebo GOTR - Good Night Sweet Girl
popr.: Kontrafakt - Nelutujem
alebo Opeth-Isolation years
I love you, goodbye
Nightwish - While Your Lips Are Still Red
Metallica - Memory Remains
silverstein-my heroine
underoath-reinventing your exit
guns n roses-dont cry
from first to last-shame shame
from first to last-...and we all have a hell
blink182-not now
helloween-as long as i fall
a este mrte vela by toho bolo..........
System Of A Down- asi Sugar (trosku haluska)
dobry by bol aj Anjel od Vidieku....
Ale realne by som tam dal asi Sand and Mercury od The Gathering - skoro instrumentalne, intenzivne a pekne
takze star wars: zaverecnu fazu, potom lord of the rings: into the west, smrtou sa zivot nekonci, no a myslim, ze by soom si dala aj Lyra od Kate Bush zo soundtracku The golden compass, ta melodia, tony aloby vyjadrovali moj vztah s vesmirom, svetom...vesmirmi, svetmi...
od horkyze slize tunel nekonci .. a metallica je super
Green Day - time of your life
AC/DC - highway to hell
John Lennon - imagine
no potom by som tak dala asi od Edguy-falling Angles,aby bola haluska tak aj Trinidad!
potom..od Avantasie..celu diskografiu!! ..este od H.I.M.u Love in cold blood,bleed well,the funeral of heartrs..od Apocalypticy-bittersweet...a proste je toho hmoho!!...a nesmiem zabudnut na Nirvanu-heart Shapet box,penyrolial tea,moist vagina ....a Ihate myself, I wont to Die!!
Eric clepton---knocking on heavens door
potom Podvod od nedveda a tretia asi by to bola pesnicka od Polemicu--nelam si stym hlavu ale je to tazke vybrat len tri pesnicky
dobre no...tak asi by to bolo Who wants to live forever od Queen
Je tma a ty už spíš - Nocadeň
KING DIAMOND-CREMATION
30 seconds to mars - the kill
MChR - helena + mama
Good Charlotte - emotionaless
FOB - Golden
Secondhand serenade - End
Frank Sinatra - My way
1. Nightwish - Angels Fall First - treba najprv seckych rozrevat
2. Metallica - Die Die Die My Darling - muhehe neh sa ma boja
3. Stratovarius - Eagleheart - Neh ich upokojim ze letim prec a nebudem ich strasit (ale budem to je len kryci manever)
jednoznacne nic ine a ti jejich sprostosti mozu vypnut