Mne sa všeobecne pohreby nepáčia, a ich štýl.. podla mojho gusta, by pohreb mal byt veselí a spomínat v "dobrom" na človeka ktorý odišiel.. a nie puštat nejake silno depresivne pesničky ktore vo vás vyvolajú ešte vačší pud plakať.. Ja by som si predstavila.. kruh ludí veselo oblečených ( nič čierne by ani netrebalo ) sediacich popri mojom popole, a pri tom spomínajp a počúvajú
... žiadne čiene oblečenie a preafektovaných ludí ktorý vás ani nepoznali, a len sa vám prišli nažrať na kar.. proste odchod jak a patrí,
no dobra otazka kedze sa naserem, ak niekto pride v ciernom ( nemam rada ciernu) tak to musi byt nejaka vesela pesnicka, asi nejake SKA-P alebo tak ale skor ma napada, ze nejaka ta slovenska by nebola zla... od Elanu nieco? viem, ze vela ludi neznasa Elan, ale ja mam tie pesnicky rada
@1 poker face je dobrý nápad náhodou disappointed:thumbs)
tak ja neviem
Tiež Poker face
Seal-kiss from a rose
Lana Del Rey- video games
Agnes Obel-Riverside
alebo Apocalyptica...ale od nich je toho viac...
alebo tiež dačo od The Pretty Reckless
alebo ešte Lana Del Rey- Summertime sadness......
Duran Duran- Ordinary World....alebo ešte niečo iné od Gagy...neviem...mohla by som takto pokračovať ešte staaašne dlho
...mi to príde v tomto veku že je možno skoro o tom hovoriť, že
teraz si vyberám len nejaké oblúbené piesne, ktorých text alebo význam je úplne odveci ale pri nich sa mi vybaví najviac spomienok....ale nechcem mať taký klasický pohreb..vadí mi tam taká tá smutná atmosféra....alebo teda konkrétne ten druh smútku...no neviem ako to mám popísať:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Cradle of Filth - Coffin fodder
Hudba z Marsu - Final song
klasika
Skillet - Lucy
Som paranormálny jav žijem aj keď nedýcham 8)
určite toto !!!!!
túto ako serióznu a ACDC- Highway to hell z recesie
tak ja neviem
Tiež Poker face
Seal-kiss from a rose
Lana Del Rey- video games
Agnes Obel-Riverside
alebo Apocalyptica...ale od nich je toho viac...
alebo tiež dačo od The Pretty Reckless
alebo ešte Lana Del Rey- Summertime sadness......
Duran Duran- Ordinary World....alebo ešte niečo iné od Gagy...neviem...mohla by som takto pokračovať ešte staaašne dlho
...mi to príde v tomto veku že je možno skoro o tom hovoriť, že
teraz si vyberám len nejaké oblúbené piesne, ktorých text alebo význam je úplne odveci ale pri nich sa mi vybaví najviac spomienok....ale nechcem mať taký klasický pohreb..vadí mi tam taká tá smutná atmosféra....alebo teda konkrétne ten druh smútku...no neviem ako to mám popísať:/
Sum 41-Scumfuck
Guns and Roses-Dont cry
Nightwish-Amarath
Lafee-Tell me why
Zoči Voči-Neverím v zázraky
Metric-Help I´m alive
Yiruma-Maybe ....megaa veľa je ich,ale tieto najviac