@16 no tak myslim si ze som tu dost casto a este som si to tu nevsimol. netvrdim, ze to tu nebolo, ale urcite sa to nezaklada dakzdy druhy den ako vacsina inych diskusii, tak prestan pičovať...
myslim ze tato diskusia je ako vacsina inych ktora nema skoro ziadny zmysel (aj ked uznavam ze je este kopu horsich)...cize staci ju raz zalozit po pripade raz za polrok ale nie kazde dva tyzdne
nad touto temou sa pavidelne zamysla moj dedko a ne ja..chjo
ale keby som si stihla vybat akoze.. tak teraz ked som mlada tak asi Bittersweet od Villeho a Lauriho.. alebo Tears in Heaven od Claptona..to mal na pohrebe aj moj dobry kamarat... ale keby som bola starsia tak netusim..
Hmmm??? Nad tým som už rozmýšlal, ale rozhodovanie by bolo naozaj ťažké... Fakt neviem čo za pesničku by som si vybral... Asi nejakú smutnú, rockovú... Však nech už si ľudia poplačú keď sú na pohrebe...
Soundtrack z Requiem For A Dream, nech pozostalí zmrdi vedia, čo je to depresívny song
Potom dve hodiny rockových balád (ja budem mať namiesto pohrebu koncert, aby ste vedeli) a na koniec Wednesday 13 - Bad Things (kto porozumel textu, vie, prečo).
alebo este SOAD- Lonely day...alebo CoB- Everytime I die, GNR- Knocking on heavens dooe... alebo neviem... mam vela takych pesniciek... a mne uz to bude aj tak jedno,co mi tam hraju
tak ja si dám buď bullets and octane pirates alebo nieco vesele ako napr. tu znelku z miazgovcov, a je to..............nech sa ľudia tešia...no nie?? načo by plakali.........a dám sa rovno spopolniť a nech si zo mňa urobia aj kávičku to bude skvelý pohreb...........už sa normýlne teším
Chcel som povedať že Chasing the dragon od Epicy, lebo je to nádherný song ale v šiestej minúte je dosť tvrdý takže asi by to na pohrebe nepôsobilo esteticky
možno by mohlo byť buď my immortal od Evanescence, alebo Run for a fall od Epicy..
Niečo,aby som si mohol aj na poslednej ceste blow-my-fucking-mind...Vader-God is Dead(Helleluyah) alebo nejakú klasiku,čo by vystihovala kam idem,takže AC/DC-Highway to Hell
lebo to je jedna z najkrajších a najoptimistickejších skladieb, čo poznám. a lebo Hoppípolla znamená "skákanie v kaluži". a to je jedna z najkrajších vecí, keď prší. chcem, aby na mňa ľudia spomínali s úsmevom na tvári
nie som stará,ale toto ma už napadlo a mám v tom jasno tá pieseň ma vystihuje,tá pieseň je aj bola pri mne pri všetkom dôležitom,významnom,keď som sa tešila,ale aj keď som bola sama a bolo mi zle.
Vždy bola pri mne(samozrejme odkedy som ju prvýkrát počula )
Coldplay-Fix you
Moja láska na celý život...
mala som takých pesničiek asi 8 , potom som začala počúvať ambient a bolo ich 30 ... nakoniec som sa rozhodla že v prípade smrti sa prosto nechám zakopat uprostred pola a mám vybavené.
Ja chcem tú inštrumentálku z Titanicu, keď sa ponáral pod vodu ! a ešte z Amélie z Montmartu tá kalvírová a vcelku aj to čo sa spieva na pohreboch sa mi páči a postupne rozhodne doplním a nechám sa spáliť
no to by bol pohreb ...rovno koncert mi tam spravte ...nech tam dojde cely vykvet mesta a bude mi tam kyvat hlavami nad truhlou ...zbohomo bud lipova liska zitia mojho verna druzka
Už ani nepočítam, na koľkých fórach som na toto odpovedal
Osobne sa svojim pohrebom príliš nezaoberám, ale asi niečo veselé, čo ma vystihovalo.
Mig21 - Tančím by bola vražda, asi by som vstal z hrobu xD Alebo niečo od Boba, ten vedel pekne vystihnúť rôzne situácie v živote. Napr. Three birds je super song... Don´t worry, about that thing, ´cause everithyng gonna be all right... Je ich veľa, čo sa tu budem rozplívať
BobbyMcFerrin-Don't Worry Be Happy ....mam rad tu pesnicku a necel by som aby tam sedelo 50 ludi a plakaly nad tym ze som umrel... sak otom je zivot ze sa to raz musi skoncit... ale ja som stastny a jedine co ma bude mrziet tak to je strata tych krasnych chvil s ludmi co zato stoja.albo mozno by som si dal zahrat nieco od boba
Green Day - Wake Me Up When September Ends myslim ze toto....nad tymto som sa zacala zamyslat ked sa jeden motorkar z nasej dediny zabil..on si sam spravil v pocitaci cely priecinok ako by mal jeho pohreb vyzerat a este aj jednu pesnicku si sám celú prerobil aby vsetko bolo podla jeho predstav...a tak to aj naozaj mal..on si prerobil tusim pesnicku I'll Be Missing You od diddiho...velmi dojemne..on si tam sam dosadil aj zvuk jeho motorky...
Bullet For MY Valentine - Tear´s don´t fall alebo COF - Nymphetamine..Moze sa to zdat ako sproste male dievcatko ale tak na tychto songoch som zacinala a nedam na ne dopustit
Uprostred sahary lezi holy chlap holy chlap, vokol ziadne stopy iba plno siat plno siat.. plno siat a jedna kratka zapalka zapalka... wow LOGICKA HADANKA. abo Bernardina. Keby uz nemali nieco vtipne.. tak Lithium.
No na mojom pohrebe sa dufam kazdy dobre bude bavit a kot nie ten bude vyvedeny SBSkou...Nemienim aby sa na moj pohreb zvrtol v opak toho o co sa snazim a ako zijem cely zivot ...Ja som tu pre srandu,rozosmiat tak ze ludia si stia do textilu...Takze asi
Pôvodne som chcela Vermilion Pt. 2 od Slipknotu (teda ja som mala niekoľkostranový playlist , ale keďže budem spopolnená a môj popol vysypaný do mora, neskôr som sa rozhodla pre toto:
@35 : Stop Crying Your Heart Out je naozaj krásny a aj smutný song, ale nepríde ti to na pohreb trochu divné? Ja len, že mne by sa to tam nehodilo, totiž je to jedna z piesní, ktoré mi dávajú silu a nádej do života a keď si vezmeš ten text, tak zistíš, že to tak naozaj je
@sweetpinky , zaujímavá verzia, mierne falošná a taká nejaká clivá.Tá časť, kde je normálne screaming, vyznieva úžasne.Len som čakala, kedy sa spevák rozplače
no..ked som sa nad tym zamyslala, tak z toho vznikol pekny zoznam...aj na mensi koncert by to bolo:
Arch enemy- I will live again
Theatre of tragedy - A rose for the dead
Nightwish- Planet Hell Bye bye beautiful
Tristania - My lost Lenore
evanescence- bring me to life
a este aj vyse len si teraz nespominam, co to este malo byt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
164 komentov
Alebo hociktorú od Jarka Ale táto ma aj slová k téme
dresden dolls - half jack (original je lepsi ako tato youtube verzia)
» www.birdz.sk/forum/aku-pesni...
@13 in progress
@15 wau, necakal som, ze niekto bude mat to iste
myslim ze tato diskusia je ako vacsina inych ktora nema skoro ziadny zmysel (aj ked uznavam ze je este kopu horsich)...cize staci ju raz zalozit po pripade raz za polrok ale nie kazde dva tyzdne
ale keby som si stihla vybat akoze.. tak teraz ked som mlada tak asi Bittersweet od Villeho a Lauriho.. alebo Tears in Heaven od Claptona..to mal na pohrebe aj moj dobry kamarat... ale keby som bola starsia tak netusim..
teraz ma napadla tato---nadhera
a tu je spievana
a potom už iba veselo Niečo na tento spôsob
Potom dve hodiny rockových balád (ja budem mať namiesto pohrebu koncert, aby ste vedeli) a na koniec Wednesday 13 - Bad Things (kto porozumel textu, vie, prečo).
alebo este SOAD- Lonely day...alebo CoB- Everytime I die, GNR- Knocking on heavens dooe... alebo neviem... mam vela takych pesniciek... a mne uz to bude aj tak jedno,co mi tam hraju
možno by mohlo byť buď my immortal od Evanescence, alebo Run for a fall od Epicy..
Jj z takých babičiek si treba robiť vedieť prdel hoci ked budem v rakve už to nebude možné
Pencey Prep- The Secret Goldfish
Bullet for my Valentine- Say Goodnight
IAMX- S.H.E.
Zamfir- The Lonely Shepherd
HT- Mosty
asi vsetko
Take a lool, to the sky, just before you die
Its the last time you will.........
Nie, robím si srandu
Sigur Rós - Hoppípolla
lebo to je jedna z najkrajších a najoptimistickejších skladieb, čo poznám. a lebo Hoppípolla znamená "skákanie v kaluži". a to je jedna z najkrajších vecí, keď prší. chcem, aby na mňa ľudia spomínali s úsmevom na tvári
Potom to bude asi jedine Ólafur Arnalds
Och, no napriklad Fljótavík, Ára bátur...
Svefn-g-Englar!!!!
Star Alfur aaaach
Aj Gerdur by bol krasny
Glosoli, Hoppipolla alebo Andvari.
Vela toho je, ja viem, ze vyberies tu najlepsiu
A afterparty nech robi Basement Jaxx live
Ď
a ak by dačo, tak na afterke chcem The Prodigy, to je hádam jasné. Voodoo people, bezpodmienečne.
Lucie - Chci zas v tobě spát (milujem ten song)
Vždy bola pri mne(samozrejme odkedy som ju prvýkrát počula )
Coldplay-Fix you
Moja láska na celý život...
ja by som si dala nieco od MM napr.
clip na to nie je piesen sa vola Target Audience...alebo nieco od Korn napr.
ale ja osobne by som volila DJ Otzi-Anton aus Tyrol
save the cookie - one more try
bjork - unravel
Jednoznacne..xD Akoze na mna sa usmej mariaaana..xD
Osobne sa svojim pohrebom príliš nezaoberám, ale asi niečo veselé, čo ma vystihovalo.
Mig21 - Tančím by bola vražda, asi by som vstal z hrobu xD Alebo niečo od Boba, ten vedel pekne vystihnúť rôzne situácie v živote. Napr. Three birds je super song... Don´t worry, about that thing, ´cause everithyng gonna be all right... Je ich veľa, čo sa tu budem rozplívať
2. Era- Enae Vollare Mezzo
3. Chemical Brothers- Hold tight london
4. Depeche Mode- Enjoy the Silence.
A V presnom poradí
Guns N Roses - Sweet child o mine
Moja Rec - Asi to tak musi byt
Nieco z toho asi =D
Asi Ale na to mám dúfam ešte dosť času
@2 nice pesnička, aj tú možno
SEPTEMBER - cry for you
Judas Priest - Close to you
Guns'n'Roses-Paradise City
...alebo
Blink182
Sum41
Hoobastank
@35 : Stop Crying Your Heart Out je naozaj krásny a aj smutný song, ale nepríde ti to na pohreb trochu divné? Ja len, že mne by sa to tam nehodilo, totiž je to jedna z piesní, ktoré mi dávajú silu a nádej do života a keď si vezmeš ten text, tak zistíš, že to tak naozaj je
Rozmýšľam, že upustím od pôvodného zámeru a nechám si pustiť Rimmer Munkchkin Song.
link na youtube:
AC/DC - Higway to hell
a potom, keď ma budú vynášať z domu smútku alebo z kostola, tak jednoznačne Blindside - Silence
Arch enemy- I will live again
Theatre of tragedy - A rose for the dead
Nightwish- Planet Hell Bye bye beautiful
Tristania - My lost Lenore
evanescence- bring me to life
a este aj vyse len si teraz nespominam, co to este malo byt..