Pár od Petra Cmoríka a potom aj pár zahraničných, skôr ide o staršie pesničky spred pár rokov, ale väčšina bola hitmi a tak ich hrajú aj teraz, ale názvy fakt neviem.
vidím že to tu už je ale keď som si to dala do ctrl c tak to sem dávam ... grciam pri tom nenávidím to... a keď to ešte kamošky pustia 6 x za sebou to je moja smrť!!!! fúúúúúj nemôžem!
tu taku jednu neviem ako sa vola ani autor ani pesnicka a ani ma to nastastie nezaujima tusim sa tam hovori francuzsky a ten typek v klipe furt niekde chodi omiela furt to ise dookola a vyzera fest ze unaveny...kokotina strasna nechapem ako to moze mat titul piesne
joooj toho by sa našlooooo!!! veeeľa a to len kvôli rádiu keď ju počujem 1.krát tak je krásna lenže blbý expres to púšťa 100x do dňa a ja sa toho prepočúvam a už sa mi prestane páčiť!!! a tak to je!!
metalabby uplne súhlasím s tebou ttaalne ju dotrtkala
zannie s tym sa da len suhlasit ties neznasam expres hrame iba sity
a neznasam Lady Gaga neda sa to pocuvat ble, a vsetky tie male hviezdicky trapne co naspievaju jednu dve pesnicky hra sa to stale dookola a po tyzny je vam z nej zle ............
ked pocujem teraz v radiu Horehronie, vypinam...alebo si z recesia zaspievam..uz mam tej pesnicky az az aaa estee hmm.. este pesnicka co dhodi na radiu Hey - stretol som sa s tebou na pokeci a odvtedy ta stale hladaaaam".. to je vrchol debility... a tiez mam plne zuby Rytmus a Tina-Pribeh..ci ako sa to vola.. nic ine ma momentalne nenapada
@dubakiva nepočúvaj Expres ale inak všetko od Tokio Hotel a ja neviem, nezaujímam sa o hudbu ktorú nemám rada, počúvam iba to, čo sa mi páči, iné ma netrápi
Veľa,ale väčšinou dead,trash metal a také hukance ale aj od rytmusa-záhadná,ne-yo beautiful monster,všetky od justina biebera,tokio hotel a dosť dalších....
nedokazem vybrat jednu...vacsinou aktualne obohrane hity od Beyonce, kedysi aj od Pussycat dolls..no to bola hotova katastrofa. zo slovenskych desmod a gladiator
Waka Waka !!!! Hnusná pesnička... už keď počujem ten začiatok je mi nagrc A mi tu máme vedľa domu krčmu..a každý deň tá pesnička ide v tej krčme..a to tak nahlas že až k nám to počuť.. áá!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
151 komentov
fú!
vacsina su slovenske alebo od takych "interpretov" ako napr. Basshunter :/
a totoooooo
fuj nie
a este tu pesnicku "aint nobodys gonna love you better" neviem kto ju spieva
ked z radia pocujem naznak jednej z tychto pesniciek ihned prepinam
nie! je to humus
vidím že to tu už je ale keď som si to dala do ctrl c tak to sem dávam ... grciam pri tom nenávidím to... a keď to ešte kamošky pustia 6 x za sebou to je moja smrť!!!! fúúúúúj nemôžem!
zabite, ale toto je hnus.
Umucil by som ho
a jasne..este vyrobena pre mna a kvazi hity radii
ako ja toto nenavidim, ked to pocujem, chce sa mi grcat, ale tak slovensku hudbu nepocuvam , len rap, kontrafakt , cisty a mora
rytmus je strašný a jej angličtina je súzvuk viacerých prízvukov o ktorých samá nemá ani šajnu.
zannie s tym sa da len suhlasit ties neznasam expres hrame iba sity
a neznasam Lady Gaga neda sa to pocuvat ble, a vsetky tie male hviezdicky trapne co naspievaju jednu dve pesnicky hra sa to stale dookola a po tyzny je vam z nej zle ............
no takže všetky tie komerčné, kt. hrajú denne 50x,
slovenský, ale čoby, aj zahraničný hip hop a rap, techno, klasickú hudbu,
na viac si mmnt nespomiem..
a nemas zac
- Sean Kingston - Beautiful Girls (som schopná hystericky sa rozrevať a trhať vlasy sebe i náhodným okolostojacim, keď ju započujem)
- to slovenské, kde sa spieva ,,mám ťa rád, keď tu nie si" (pričom toto je jediná časť, ktorá mi na tom neprekáža )
- Morandi - Angels
FUJ!!!! keď som ešte chodila na tanečnú sme na to robili choreografiu a tam som sa celej rihanny prepočúvala, nenávidím ju!
-horehronie
ked vidim ten klip ako ta stara vykopavka sa tvari ze je strasne sexy a kazdy chlap ju chce
a všetko od tých autorov čo nepoznám (Kesha a všetko to nové, čo ani meno nemá ale urobí to jednu pesničku a už su hviezdami)
a slovensky rap a hiphop...(smajlík) (smajlík)
Alorse on danse ... plačem keď ju počujem ... nechápem,ako sa môže niekomu táto pesnička páčiť....je neeechuuuutnááááá (blee)
A Innu tiež nemám rada
a potom ešte ten ruth boy od rihanny
a celu beyonce
A celú pop a hip hop scénu...
Ale hlavne RiťMuža !!!