@romanzkrajinyx ajlepšie je si buď dole na lastku nakliknúť na build last fm, tam je veĽa takých hračičiek, prípadne potom loziť ľuďom po profiloch a klikať na ich obrázky tam
no toho bude o niečo viac hlavne metal (black - atmospheric, pagan, depressive, pomenej death a pagan typu Bathory), potom okrem toho dosť mám rád shoegaze, post-rock, ambient, neoklasiku, klasiku, neofolk (Nest, Empyrium, Syven).. záber vcelku široký v podstate všetko čo má gitaru, alebo klávesy a stojí to za to
Ja to nejak nerozlišujem hlavne že sa to dá počúvať ale ak mám pravdu povedať najviac rap, ale určite nie to, čo sa dnes nazýva rapom. Skôr tie staršie veci ale ak je niečo dobré tak určite si to vypočujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
7day black " target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku fxdteam.com">» fxdteam.com/lastcloud/i.php...
ittleMonster55 overall black " target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku fxdteam.com">» fxdteam.com/lastcloud/i.php...
neviem co tam robi inna ktoru som pocul iba 40x
Leopold Mozart
Antonio Vivaldi
Johann Sebastian Bach
Johann Pachelbel
Georg Friedrich Handel
Antonio Salieri
Ludwig van Beethoven
Frederic Chopin
Felix Mendelssohn
Johann Strauss
...
ale aj moderné, samozrejme. Ale toto najviac.
zo všetkého
@mickeymouse1 +1
lude, avril lavin neni punk
and many more...