Ako kedy, hram az dovtedy, dokedy moj simik nezbankrotuje, neumrie alebo ma to prestane bavit. Potom to vymazem, o rok to znova nainstalujem a takto zas dookola .
d) postupne všetko z toho, prvá postava je obvykle moje alter-ego, lebo vtedy to ešte beriem úprimne, druhá až x-tá sú rôzne upravené "už existujúce" fiktívne postavy moje, potom nastupujú fiktívne postavy typu "kašlať na to, týchto chcem aj tak aby som ich upálil a mal tomu domčeku z čoho vyrobiť cintorín, úúú, až takéto veľké kozy sa simovi dajú dať? okej, tak tá sa bude volať Silli Koza..." atď atď
a... neviem príliš rozlišovať medzi "hrám ju ako seba" a "hrám ju ako niekoho iného", lebo keď "hrám postavu ako niekoho iného", tak vlastne danú postavu "hrám ako seba keby som bol v koži toho niekoho iného", čiže... ehm . pre mňa to "hrám ju ako niekoho iného" čo myslíš je asi taký prístup že "je mi to jedno, nejaká random osoba, nechce sa mi do nej investovať dosť pozornosti a intelektu aby dávala akokoľvek zmysel".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a naposledy som tam vytvorila aj sg1 simsov a strašne si užívali randenie cez internet s pokésimsami
a... neviem príliš rozlišovať medzi "hrám ju ako seba" a "hrám ju ako niekoho iného", lebo keď "hrám postavu ako niekoho iného", tak vlastne danú postavu "hrám ako seba keby som bol v koži toho niekoho iného", čiže... ehm . pre mňa to "hrám ju ako niekoho iného" čo myslíš je asi taký prístup že "je mi to jedno, nejaká random osoba, nechce sa mi do nej investovať dosť pozornosti a intelektu aby dávala akokoľvek zmysel".